Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нямам обяснение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нямам обяснение

Здравейте. Искам да взема на един приятел Гранда 3.1 ТД, но той ми каза че освен на скоростната кутия и двигателя, друго масло не е сменял. Изчетох форума и разбрах че на дифовете се сменя също. Иначе няма проблеми, но незнам дали е притеснително това. Очаквам мнения. Благодарско. А колата е на 202000 км. реални
    Mitsubishi Outlander

До: нямам обяснение

Първоначално публикуван от dino81 Преглед на мнение
    Здравейте. Искам да взема на един приятел Гранда 3.1 ТД, но той ми каза че освен на скоростната кутия и двигателя, друго масло не е сменял. Изчетох форума и разбрах че на дифовете се сменя също. Иначе няма проблеми, но незнам дали е притеснително това. Очаквам мнения. Благодарско. А колата е на 202000 км. реални
    Твоят приятел не е нито първият , нито последният, който, като съвестен собственик на гаранционен джип, е ходил да си го обслужва в Балканстар. Квото му кажат , това сменя човека. Досега съм чувал за 3 аналогични 3 такива случая.
    Завода производител ясно е написал инструкция за експлоатация и обслужване , ама няма кой да чете.
    Ако е каран само на асфалт , като лека кола, сменете "чорбите" и филтрите , задалжително с МОПАР /американските/ и после можеш да поемеш риска да го взимаш. Заведи компетентен човек , да го види и пробва.
    Всичко е късмет приятелю!
    Успех!!!
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X