Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мудно потегляне ГРАНД ЧЕРОКИ 95г.5,2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мудно потегляне ГРАНД ЧЕРОКИ 95г.5,2

Здравейте,от 2 седмици се появи следния проблем:при загряла кола когато потеглям джипът започва да бучи стига до към 1500-1600 оборота ичак тогава тръва,на някой случвало ли му се е подобно нещо ,аз съм в шах.Проверих маслото на ск всичко е ок.От какво може да е.roll:
    Джипът е ГРАНД ЧЕРОКИ 95г.5,2 лимитед.

До: Мудно потегляне ГРАНД ЧЕРОКИ 95г.5,2

Първоначално публикуван от koman4i Преглед на мнение
    Здравейте,от 2 седмици се появи следния проблем:при загряла кола когато потеглям джипът започва да бучи стига до към 1500-1600 оборота ичак тогава тръва,на някой случвало ли му се е подобно нещо ,аз съм в шах.Проверих маслото на ск всичко е ок.От какво може да е.roll:
    Джипът е ГРАНД ЧЕРОКИ 95г.5,2 лимитед.
    А при студен двигател прави ли го?
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
      А при студен двигател прави ли го?
      Не или поне много по-рядко.

Коментар

Не или поне много по-рядко.
        Неангажиращо мнение:
        На мен ми намирисва на проблем в скоростната кутия / като се загрее АТФ-а / - провери си охлаждането на С.К. и кога е сменяно мослото за последно и какво е сипано?
        Ако след тези проверки няма резултат и яснота - бегай на специализиран сервиз - там ще се установи повредата.
        Успех!!
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Маслото е мопар и е на два месеца ,но за охлаждането си прав ,мисля че може да е там проблема.Ще го проверя мерси .

Коментар

Проблема е в датчиците на помпата на с.к. сменят се много лесно само като се махне картера на с.к.... аз го имах същият проблем и се оправи като ги смениха заедно с маслото.
            LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
              Проблема е в датчиците на помпата на с.к. сменят се много лесно само като се махне картера на с.к.... аз го имах същият проблем и се оправи като ги смениха заедно с маслото.
              E ,виж за това никога не бих се сетил браво.А от каде си ги купи и колко струват?Благодаря ти.

Коментар

Балканстар...
                750 лв. датчиците, маслото, филтърът и смяната, и маслото на раздатката.
                най-добре питай колко ще ти струват само датчиците и маслото да си ги купиш и ги смени някъде другаде, защото там взимат 35 лв. на час а моята кола я държаха 4 - 5 часа за да изсъхнел силиконът, на картера... който си тече и сега.
                LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                  Балканстар...
                  750 лв. датчиците, маслото, филтърът и смяната, и маслото на раздатката.
                  най-добре питай колко ще ти струват само датчиците и маслото да си ги купиш и ги смени някъде другаде, защото там взимат 35 лв. на час а моята кола я държаха 4 - 5 часа за да изсъхнел силиконът, на картера... който си тече и сега.
                  Най лошото е че скоро смених маслото на С.К.,а сега пак .Иначе за картера на С.К. си има оригинална гарнитура ,какви силикони какво съхнене-големи мшенници тия.
                  поздрави

Коментар

Иначе за картера на С.К. си има оригинална гарнитура ,какви силикони какво съхнене-големи мшенници тия.
                    поздрави
                    Знам но научих много по-късно
                    смятам пак да го сменям независимо, че съм минал само 12 000 км. и ще си сложа гарнитурата
                    LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X