Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтин "ЛИФТ" на Jeep Cherokee XJ - 2,5" отпред и 5" отзад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтин "ЛИФТ" на Jeep Cherokee XJ - 2,5" отпред и 5" отзад

А и колегата Андро е много прав. тябва да правиш някви носачи.Абе кво да ти кажа от наще каручки ML няма да стане
    По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

да.. ML няма да стане... даже ще е по хуббав от него
      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
      Honda Shadow VLX 600 - 1999
      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
      Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
        здрасти на всички ! имах интерестно предложение вчера : на добра сума да си закупя въздушни възглавници , които да подложа между купето и мостовете , с пневматичен контролен център. по този начин да променям клиренса до границите на допустимото (от ниско като на ситроените до високо със подложки разбира се ) но..въпросът ми е , дали трябва да оставя ресорите и също така пружините на предният мост ???
        Покарай някой Рейндж Ровер на тампони - със спаднати възглавници и ще разбереш, защо не трябва да се махат пружини и ресьори.
        Почти на всеки 2-ри собственик на Рейндж , се е случвало да се придвижва аварийно " на тампони" - попитай някого за впечетления. - така тресе , че ще изпуснеш кормилото или ще си счупиш главата в тавана.
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Абе има едни други възглавници, дето се използват заедно с пружините. Или по-точно се монтират ВЪВ пружините.

http://www.airliftcompany.com/online_catalog.html

http://airlift.iwebcat.com/imgVD/AIL/MN-285.pdf

П.П.

Похвала Жоре, за труда. Добре е "щръкнал"

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
            Покарай някой Рейндж Ровер на тампони - със спаднати възглавници и ще разбереш, защо не трябва да се махат пружини и ресьори.
            Почти на всеки 2-ри собственик на Рейндж , се е случвало да се придвижва аварийно " на тампони" - попитай някого за впечетления. - така тресе , че ще изпуснеш кормилото или ще си счупиш главата в тавана.
            лично аз съм виждал 2 броя. нови хубави и малко изкривени летейки по магистралата със шеметната скорост от 0.2км.ч.

Коментар

Първоначално публикуван от achko12 Преглед на мнение
              лично аз съм виждал 2 броя. нови хубави и малко изкривени летейки по магистралата със шеметната скорост от 0.2км.ч.
              Ако си много корав, на тампони може да се кара до 30-40 км/ч , зависи от пътя.
              Да не ти се случва - това е цяло наказание!
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                Ако си много корав, на тампони може да се кара до 30-40 км/ч , зависи от пътя.
                Да не ти се случва - това е цяло наказание!
                да наистина. но може би проблема при тях е във комютри или някви там системи, а не във самите възглавници?

Коментар

Първоначално публикуван от achko12 Преглед на мнение
                  да наистина. но може би проблема при тях е във комютри или някви там системи, а не във самите възглавници?
                  съжалявам че не е в темата ...но !!! : обичам колите , които имат наи сложната електроника-това да е касетофона;радиото:или cd устроиства !!!
                  и за това..наи много ми хареса за въздушните възглавниси които се вдяват в самата пружина
                  ...дали ще стане по меко возенето...? аз имам комплект сфери за ситроен...но не искам да си развалям нацяло оригиналното окачване
                  Последно редактирано от lcr; 09-05-08, 22:11.

Влади

Коментар

Момчета хубаво си говорите за тампони, ама на моето Чероки т.н. тампони са от желязо

Преди лифта дрънчеще яко и когато стигне до този тампон, кривеше железа, удряше моста в купето и стабилизиращата щанга кривеше калници, трябва и да спомена гумите как търкаха в калниците ...

Та, аз не бих разчитал на оригиналните "тампони" на Черока примерно ...

Инак идея за възглавници може да видите тук:

Пневмоподвеска

http://www.mktb.ru/fotki/

Поздрави,
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ихааа ... 2-линк.
                      С този полет на въображението в най-скоро време очаквам да видя и 0-линк.
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Ихааа ... 2-линк.
                        С този полет на въображението в най-скоро време очаквам да видя и 0-линк.

Хили се ти хили са, ама добре, че оставих онзи "унибал" от руска земекопна машина дето намерих на вторични, размерите му бяха като юмрук на сумист )

Намерих и шарнирен накрайник пак от такава машина теглото му бе над 10 кг )) няма трошене )

Поздрави,
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

И носачи от релси, и си готов.

Коментар

Разбира се, раздатка Станислав ми е обещал, нали си продава КРАЗовете имал една резервна ) гуми+джанти имам от ФАдромата ми от едно време ))

Всичко е ОК, но моля да се придържаме към темата, че искам темата да носи полезност в някаква степен не само хумористична стойност...
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

и аз си мислих за нещо подобно...една възглавница струва 153 лв. не е ли по добре направо да се монтират и да се реши проблема за лифтинга...? избираш си лифта директно от купето...но не знам дали това наистина е добро за оффроуд

Влади

Коментар

И ако се спука или се повреди нещо по системата???

ЩЕ трябва да се прибираш на 1ва ниски и то под 1200 оборота инак ще ти потроши всичко що е желязо по джипа, не знам според мен каране на тампони при авария не ме влече, ама никак а и не ми се връзва с надежност някакви гуми, балони и въздух...

Ванове и бусове го имат ама те не се врат по каманаци, храсти, клони и не скачат в дупки с кал и много неизвестни като пънове, дървета, гуми, железа и капани поставени от горските...

Помня на разходки как в локви е имало цели дървета, остри клони и други изненади...

Помня как на една разходка адаша ТРОЛ, скъса маншона на полуоска на Трупера от един остър клон, знам, че тази гума е доста здрава но при все това, само намалява надежността и способноста при авария джипа да се прибере на ход, подобаващо, прибирали сме и джип с счупени ресори, без пружини и т.н. но при все това си имам мнение за въздушните възглавници...

Сещам се, че преди време говорих с Пловдивска фирма поставяща такива окачвания, по телефона и попаднах на готин тип, говорихме си дълго до момента в който не ми обясни, че това окачване има много къси ходове, тогава благодарих и забравих за варианта...

Мое мнение...
                                Последно редактирано от BatGeorgeone; 10-05-08, 14:23.
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X