До: Новият ми Вранглер!!!!
Така е то, както се изразява Кърт Вонегът...
Отначало само за леки разходки по черно, ама то локвичките, я да сложа едни, по-така, гуми... После, коловозите на места били дълбоки, решението е простичко, малко по-големички, ама тия, по-големите, опирали, я малко да я повдигна... и докато се усети човек, вече е късно и докторът не може да помогне, а паркетникът се е превърнал в джип...
Така е то, както се изразява Кърт Вонегът...
Отначало само за леки разходки по черно, ама то локвичките, я да сложа едни, по-така, гуми... После, коловозите на места били дълбоки, решението е простичко, малко по-големички, ама тия, по-големите, опирали, я малко да я повдигна... и докато се усети човек, вече е късно и докторът не може да помогне, а паркетникът се е превърнал в джип...

/Гумите са 245/70/16

Някой да ги е 4увал? Made in Taiwan. Дано да карат
.Вси4ко бе толкова клеясало 4е главините нямаха махане, оксижени ,нагряване и т.н.Скъсаха се два болта и се наложи да правим нови,но така или ина4е работата стана добре/мисля/.Приятната изненада доиде от факта, 4е май сам с LSD, защото като беше вдигната колата на подемника слу4айно завартях задната гума и видях 4е и другата се върти в същата посока.Питането ми е това стандарт ли е или съм късметлия?
Коментар