Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Централното заключване на Чероки 1994г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Централното заключване на Чероки 1994г.

Тази сутрин като влезнах в джипа се прецака централното заключване.Използвам само бутоните, които са на шофьорската врата, понеже нямам дистанционно.При натискане на съответния бутон за заключване и отключване се чува леко прищракване и бутоните за механично заключване само леко потрепват.Също така и копчето за блокиране на всички врати /явно за деца/ не функционира.Става на въпрос за Чероки модел 1994г.

До: Помощ за централното заключване на Чероки 1994г.

А как ти е акумулатора? При мен става така като забравя фаровете и падне акумулатора.

Коментар

Варианти:

1. Клеясали механизми, лекува се съч сваляне на корите на вратите, смазване и много раздвижване на ръка...

2. Не задържай бутона за закл/откл дава късо и топи кабели, възможно е да има утечка или някой от датчиците за отворена врата да е заял или да не работи, провери всички датчици на преден капак 4те врати багажник за затворена врата, следи дали гасят плафоните в купето...

3. Разкачи клемите на акумулатора, провери си предпазителите и след като си направил предните 2 точки опитвай няколко пъти, ако не стане търси си читав жичкаджия...

Успех
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Може да не стига ток. На старата ми кола ми се е случвало подобно нещо при слаб акумулатор.
        Пробвай да запалиш и виж дали бачка.
        JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

До: Централното заключване на Чероки 1994г.

Така като казваш, че с всичките става проблемът, сигурно е нещо по тоците(акумулатора). При мен имаше същия проблем, но само с една от ключалките..работата се оправи, като напръсках механизма със смазка и го размърдах.
          Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

здрасти на всички !
            а някои да е провал да си разглоби машинките и да си махне спеклата смазка която е в самата машинка...???за 12-13 години става по скоро на восък...а не на графитна или обикновенна грес... сам по себе колекторният електродвигател черпи толкова ток колкото му трябва..но при голямо усилие се "самоизгаря"
            понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
            JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
            Honda Shadow VLX 600 - 1999
            FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
            Влади

Коментар

При мен машинките са капсоловани и нитовани към вратите, инак решението ти е страхотно но малко трудничко понякога да се изпълни...аз пръсках яко с ВД40 после с една смазка на ВЮРТ и помага, ама едната врата иска още манипулации

Поне в моя случай...

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                При мен машинките са капсоловани и нитовани към вратите, инак решението ти е страхотно но малко трудничко понякога да се изпълни...аз пръсках яко с ВД40 после с една смазка на ВЮРТ и помага, ама едната врата иска още манипулации Поне в моя случай...
                Поздрави,
                аз моите ги гледах на джипа ( "чероки" 87-93) и следва разглобяване на двете задни : проблемът беше именно като на предните : спекла се смазка...;(
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Виж тук.http://www.jeep.avtograd.ru/Cherokee/doors/index.htm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X