Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Филтър за климатик WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Филтър за климатик WJ

По горните постове важат ли до някъква степен и за Чероки XJ?
    [LEFT]JEEP CHEROKEE 2.1 TD
    [/LEFT]
    [LEFT] HONDA MTX 200R Хубавата жена и хубавата кола трябва да могат да си въртят гъза.[/LEFT]

Коментар

за XJ някои казват че имало..не можела да има кола с климатик но без филтър . на моя аз не знам...но и без това има проблем със самият климатик тъи че маисторите ще гледат.
      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
      Honda Shadow VLX 600 - 1999
      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
      Влади

Коментар

оказа се ,че нито кутия , нито филтър имам , а мястото и е направено под пласмасовата декорация под ЛЯВАТА чистачка.

Коментар

Повечето Гранд Черокита WJ излизат от завода в Австрия без кутия за филтъра.
          Това не е свързано с годината на производство.
          Кутията с филтъра се продава в БС за 110лв.

Коментар

Вчера си взех нов филтър - странното е, че филтър с кутуя е доста по-евтин (цената е 112лв) от филтъра само. Купих си с кутията - мога да я подаря на накой ако си няма !

ПП. Купих си и амортисьорчетата поддържащи предния капак, че щеше да ми счупи ръката - по 58 лева е парчето - почти колкото амовете по окачването.

EDIT: Кутията замина .
            Последно редактирано от Сашо Пунчев; 05-11-08, 09:58. Причина: Кутията замина.

Коментар

Колеги, във връзка с темата за тази пластмасова кутия на филтъра - аз също при смяната на всички консумативи, след като купих колата, взех и филтър за въздуха в купето. Да, ама не! И при мен няма такъв филтър. /Jeep Cherocee - Liberty KJ 2.8 CRD - 2004 г./ Направо не ми се вярваше, че автомобил от такъв клас, произведен 2004 г. и с климатик може да няма филтър за салона, след като едно Renault Megane или Scenic още от 96 г. имат. Сега си имам филтър но няма какво да го правя. Чудя се някой колега от София дали би се навил да купи такава кутия от БС, макар и с филтриращия елемент в комплект, и да ми я прати с наложен платеж? Не зная до колко е нахално от моя страна да моля за такава услуга, но ако някой се навие, мога да пратя парите предварително, или пък да си ги плучи с наложения платеж при доставката. Почерпката - отделно! GSM за контакти 0898716411 Сашо - Видин /нямам право на лични съобщения/ Благодаря предварително!
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                Колеги, във връзка с темата за тази пластмасова кутия на филтъра - аз също при смяната на всички консумативи, след като купих колата, взех и филтър за въздуха в купето. Да, ама не! И при мен няма такъв филтър. /Jeep Cherocee - Liberty KJ 2.8 CRD - 2004 г./ Направо не ми се вярваше, че автомобил от такъв клас, произведен 2004 г. и с климатик може да няма филтър за салона, след като едно Renault Megane или Scenic още от 96 г. имат. Сега си имам филтър но няма какво да го правя. Чудя се някой колега от София дали би се навил да купи такава кутия от БС, макар и с филтриращия елемент в комплект, и да ми я прати с наложен платеж? Не зная до колко е нахално от моя страна да моля за такава услуга, но ако някой се навие, мога да пратя парите предварително, или пък да си ги плучи с наложения платеж при доставката. Почерпката - отделно! GSM за контакти 0898716411 Сашо - Видин /нямам право на лични съобщения/ Благодаря предварително!
                Първо си ми адаш, второ си ми градски. Ще проверя имат ли го в Балканстар и ще се чуем да не спамим темата.

Коментар

Обадих се и ми обясниха - няма такъв филтър за този модел.
                  Съжалявам.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                    Обадих се и ми обясниха - няма такъв филтър за този модел.
                    Съжалявам.
                    Много благодаря за съдействието! Ако може само едно уточнение - нямат в момента или изобщо няма за модела?
                    Поздрави!
                    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                    First impression is not always true. Get inspired.
                    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                      Много благодаря за съдействието! Ако може само едно уточнение - нямат в момента или изобщо няма за модела?
                      Поздрави!
                      Изобщо нямало опция за филтър за този модел.

Коментар

Колеги, има ли филтър за климатика за ZJ и къде се намира? Търсих във форума, но намерих само тази тема. Моля за повече инфо. И евентуално схема и указания за смяната. Благодаря!

Коментар

От: Филтър за климатик WJ

Още един въпрос покрай HVAC: къде се намира изпарителя и как се чисти? Знам с какво

Opps: намерих го Ако на някой му трябва: http://www.wjjeeps.com/hvac_clean.htm
                          Последно редактирано от jumboframe; 26-06-11, 12:54.
                          LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                          2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X