Здравейте колеги! Вече съм горд собственик на Jeep Grand Cherokie Limited 2000 година 3.1TD. Имам нужда от вашето компетентно мнение. Колата ми има проблем в климатроника е двузонов, когато го пусна да духа топло на максимум от дясната страна духа ледено студено, а от лявата всичко е както трябва. Ако можете помогнете с някакви идеи, от къде може да идва проблема. Благодаря Ви предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гранд Чероки WJ - проблем с климатик
Свий
X
-
До: Имам нужда от малко помощ
Честито за новата придобивка и безпроблемни километри!
Според мен проблема може да идва или от клапата, която смесва въздуха от изпарителя и парното(ако е блокирала) или от електрониката на климатроника.
Пиши като разбереш какъв точно е проблема.
Успех!Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
-
Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнениеЧестито за новата придобивка и безпроблемни километри!
Според мен проблема може да идва или от клапата, която смесва въздуха от изпарителя и парното(ако е блокирала) или от електрониката на климатроника.
Пиши като разбереш какъв точно е проблема.
Успех!
Коментар
-
Честито за машината пожелавам ти далго време да си е караш безаварийно.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
До: Гранд Чероки WJ - проблем с климатик
Първоначално публикуван от deap Преглед на мнениеЗдравейте колеги! Вече съм горд собственик на Jeep Grand Cherokie Limited 2000 година 3.1TD. Имам нужда от вашето компетентно мнение. Колата ми има проблем в климатроника е двузонов, когато го пусна да духа топло на максимум от дясната страна духа ледено студено, а от лявата всичко е както трябва. Ако можете помогнете с някакви идеи, от къде може да идва проблема. Благодаря Ви предварително!
А през челното стъкло обдухва най-добре. Така обаче се включва и компресора на климатика.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЗадавам на едната зона 23, на другата 26 и двете духат еднакво топло.
А през челното стъкло обдухва най-добре. Така обаче се включва и компресора на климатика.
Коментар
-
Колега а би ли сложил в информацията за теб от къде си за да не гадаем
Може да помогнем на живо или поне да те пратим при добри хора.
Ако си в София например, веднага ще те пратя при колега от форума майстор на климатици...
Много поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеКолега а би ли сложил в информацията за теб от къде си за да не гадаем
Може да помогнем на живо или поне да те пратим при добри хора.
Ако си в София например, веднага ще те пратя при колега от форума майстор на климатици...
Много поздрави,здравей quote казвам се САМБО имам същия проблем със климатика както описва и по горния колега аз съм от Пловдив ако имаш някой при когото можеш да ме пратиш във този край ще ти бъда много благодарен !!... в краен случай мога да дойда и до София.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dobsi7 Преглед на мнениездравей самбо.искам да те помоля да ми дадеш номера на майстора на климатици в софия защото имам същия проблем и аз.ако ти е по удобно пусни ми го като sms на 0889368103.благодаря ти предварителноБъдете живи и здрави!
Коментар
-
Здравейте! И аз имам проблем с климатика-става въпрос за Гранд Чероки 2004г. 2.7crd. Казаха ми, че ми трябва компресор, който нов е 1200лв. Ако някой може да ми каже къде бих могла да намеря 2-ра употреба...Благодаря!
Коментар
-
Какво му е на стария компрессор, че не може да се реставрира? И къде ти го казали това нещо?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКакво му е на стария компрессор, че не може да се реставрира? И къде ти го казали това нещо?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар