Със снимките, които публикувам, бих икал да покажа на феновете на Jeep, как са изглеждали първите образци. Моделите, които ще видите са заснети миналото лято, когато пристигайки на входа на къмпинга, в който години на ред изненади не е имало, след бариерата ни посрещна нещо, което хич не се вписваше в пейзажа:
1.
и това
2.
3.
4.
В първия момент решихме, че войската е дошла на да се къпе и може да са окупирали плажа. Съдържанието на палатката обаче подсказваше друго и за да не чудим за какво става дума тръгнахме направо към плажа, откъдето се чуваше нехарактерен за мястото шум.
По пътя (около 600 м) първо видяхме този джип:
5.
а после и това, което първоначално оприличих на походна кухня.
6.
На плажа ни посрещна ей този симпатяга
7.
и видяхме още около 20-25 негови събратя пръснати наоколо.
При този ми направи впечатление окачването - прилича ми на А рамена, което във Форума не се тачи много.
8.
Обърнете внимание на "жалузите"
9.
Ей този модел М41 ми хареса най-много - твърде елегантен вид има за такъв автомобил....
10.
...и правилното окачване
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Изглед от вътре:
20.
21.
.
Това табло да ви прилича на едно друго такова ?
22.
Тук има инструкции почти за всичко:
23.
Свързочника:
24.
Общ изглед на мястото на събитието
25.
Края на деня
26.
Докато снимахме и разглеждахме ветераните, хората се забавляваха и гледаха шоу с джипки в пясъка, леки препятствия и тннн..
Клипче 1
След това започна и хард представлението - дере, кал - нещо познато и на нас:
Клипче 2
Обърнете внимание на гумите на четвъртия джип, обаче и той немА никакъв проблем:
Клипче 3
На някои не им стигна един път, та повториха:
Клипче 5
А тук се появи и едно Suzuki, което мина препятствието по особено оригинален начин - 2х2
Клипче 6
Докато вървеше плажното шоу успях да разбера следното:
- собствениците на джийповете са любители на военни машини и си имат организация, правилник и Флаг ( вижда се на четвъртата снимка).
- регистрирани са и се движат свободно по пътищата
- колите са производство около 50та година и са купени от американските бази на територията на Гърция.
- всички са с бензинови мотори, повечето са 2400сс, 75 кс, 4х4, бавни предавки, рядко имат блокажи.
Повече за тези модели на Jeep, както и систематизирана инфо за моделите по години можете да намерите тук:
www.oldcarandtruckpictures.com
Обърнете внимание на модела Jeep Wagoneer 1966 - първообраз на каво ли е ? Или онова е първообраз на Jeep??
Пздрави
Поздрави на Колегата Giorgio "младоженеца".
1.
и това
2.
3.
4.
В първия момент решихме, че войската е дошла на да се къпе и може да са окупирали плажа. Съдържанието на палатката обаче подсказваше друго и за да не чудим за какво става дума тръгнахме направо към плажа, откъдето се чуваше нехарактерен за мястото шум.
По пътя (около 600 м) първо видяхме този джип:
5.
а после и това, което първоначално оприличих на походна кухня.
6.
На плажа ни посрещна ей този симпатяга
7.
и видяхме още около 20-25 негови събратя пръснати наоколо.
При този ми направи впечатление окачването - прилича ми на А рамена, което във Форума не се тачи много.
8.
Обърнете внимание на "жалузите"
9.
Ей този модел М41 ми хареса най-много - твърде елегантен вид има за такъв автомобил....
10.
...и правилното окачване
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Изглед от вътре:
20.
21.
Това табло да ви прилича на едно друго такова ?
22.
Тук има инструкции почти за всичко:
23.
Свързочника:
24.
Общ изглед на мястото на събитието
25.
Края на деня
26.
Докато снимахме и разглеждахме ветераните, хората се забавляваха и гледаха шоу с джипки в пясъка, леки препятствия и тннн..
Клипче 1
След това започна и хард представлението - дере, кал - нещо познато и на нас:
Клипче 2
Обърнете внимание на гумите на четвъртия джип, обаче и той немА никакъв проблем:
Клипче 3
На някои не им стигна един път, та повториха:
Клипче 5
А тук се появи и едно Suzuki, което мина препятствието по особено оригинален начин - 2х2

Клипче 6
Докато вървеше плажното шоу успях да разбера следното:
- собствениците на джийповете са любители на военни машини и си имат организация, правилник и Флаг ( вижда се на четвъртата снимка).
- регистрирани са и се движат свободно по пътищата
- колите са производство около 50та година и са купени от американските бази на територията на Гърция.
- всички са с бензинови мотори, повечето са 2400сс, 75 кс, 4х4, бавни предавки, рядко имат блокажи.
Повече за тези модели на Jeep, както и систематизирана инфо за моделите по години можете да намерите тук:
www.oldcarandtruckpictures.com
Обърнете внимание на модела Jeep Wagoneer 1966 - първообраз на каво ли е ? Или онова е първообраз на Jeep??
Пздрави
Поздрави на Колегата Giorgio "младоженеца".
Коментар