Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обхват дистанционно Grand WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обхват дистанционно Grand WJ

На какво разстояние е нормално да има обхват дистанционното на Гранд WJ - при мен зорлем на 3-4 метра от колата лови. Нормално ли е това и може ли да е от по слаб акумулатор, да речем? Смених батерията - ефектът е нулев.
    Последно редактирано от Сашо Пунчев; 24-03-08, 12:06.

До: Обхват дистанционно Grand WJ

Здравей колега мойто Чероки XJ 2001 и има сащия проблем.Смених си акумолатора не заради дистанционното,а поради други причини.Смених и батерийката на дистанционното и няма ефект.
    Поздрави.
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Работи на около 15м. гарантирано. Мята и до 20 м., като го държа с 2 пръста само и максимално далече от тялото ми.
      Не знам какъв е проблема при Вас.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
        На какво разстояние е нормално да има обхват дистанционното на Гранд WJ - при мен зорлем на 3-4 метра от колата лови. Нормално ли е това и може ли да е от по слаб акумулатор, да речем? Смених батерията - ефектът е нулев.
        Същия филм и при мен.
        Даже един път го пуснах в пералнята и пак не се оправи.

Коментар

за повече от 5метра не става

Коментар

Умишлено е правен с малък обсег,заради намаляване възможността за декодиране(недобронамерено).Оригинално трябва от не повече от 2-3 метра от колата да работи.

Коментар

има ли възможност за монтиране на допълнително дистанционо за запалване от разстояние

Коментар

Не е проблем дистанционното запалване към оригиналната система.има малък проблем с пакета за сигурност.Необходимо е един копие на оригиналния ключ с чипа ,който не е необходимо да бъде поставен вътре в гнездото за запалване.Скрива се някъде под таблото.От там на татък всеки може да ти го направи.

Коментар

И можеш да си подбереш от тук http://www.bypasskit.com/wizard.aspx...ee&yearid=2002 каквото искаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X