какви са крушките за късите светлини Н4 или Н7
ЗА WJ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви са крушките на WJ
Свий
X
-
До: какви са крушките
тук са описани всички видовеПървоначално публикуван от YONATA Преглед на мнениекакви са крушките за късите светлини Н4 или Н7
ЗА WJ
май се водят HB4Grand Cherokee WJ 3.1
-
До: какви са крушките
след като в 2-3 магазина ми казаха, че в момента нямат такива каквито тарся си взех тези.... може и да съм се прецакал с цената ама здраве да еПървоначално публикуван от YONATA Преглед на мнениенапълно съм съгласен с теб.искам да си сложа ксенонови и от магазина ме питат какви са.какво да им кажа
Grand Cherokee WJ 3.1
Коментар
-
До: Какви са крушките на WJ
HB4A и HB3A ,много е важна буквичката А накрая,ако е без нея нестават,смисълът е следният,без А,са закривени на 90 градуса и немогат да се завъртят в плафона,трбва да са с А,демек цокъла гледа назад,не под ъгъл.TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
колега, тоя е-бейски линк не е на ксенон, а някаква имитация - халогенни крушки със сини стъкла... разликата е огромна... ксенона свети много по-ярко, а това от линка е по-слабо от обикновените, защото е със сини стъкла т.е. основната част от светлината се филтрира
минала седмица продадохме 2 комплекта за ГЧ... НВ1 и НВ4... този с НВ1 обаче се оказа, че трябва да е с къси/дълги, а ние имаме само къси...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Определено не е ксенон, това е ясно. За толкова пари толковаПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеколега, тоя е-бейски линк не е на ксенон, а някаква имитация - халогенни крушки със сини стъкла... разликата е огромна... ксенона свети много по-ярко, а това от линка е по-слабо от обикновените, защото е със сини стъкла т.е. основната част от светлината се филтрира

Виж за силата...при мен имаше добра промяна. Старите ми бяха SYLVANIA - 55W, новите са пак 55W, но светят по-добре. Може предишните ми да са били "бъгави" и затова са съм имал подобно подобрение, но важен е резултата
Grand Cherokee WJ 3.1
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар