HB4A и HB3A ,много е важна буквичката А накрая,ако е без нея нестават,смисълът е следният,без А,са закривени на 90 градуса и немогат да се завъртят в плафона,трбва да са с А,демек цокъла гледа назад,не под ъгъл.
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p. Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p. Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
колега, тоя е-бейски линк не е на ксенон, а някаква имитация - халогенни крушки със сини стъкла... разликата е огромна... ксенона свети много по-ярко, а това от линка е по-слабо от обикновените, защото е със сини стъкла т.е. основната част от светлината се филтрира
минала седмица продадохме 2 комплекта за ГЧ... НВ1 и НВ4... този с НВ1 обаче се оказа, че трябва да е с къси/дълги, а ние имаме само къси...
колега, тоя е-бейски линк не е на ксенон, а някаква имитация - халогенни крушки със сини стъкла... разликата е огромна... ксенона свети много по-ярко, а това от линка е по-слабо от обикновените, защото е със сини стъкла т.е. основната част от светлината се филтрира
Определено не е ксенон, това е ясно. За толкова пари толкова
Виж за силата...при мен имаше добра промяна. Старите ми бяха SYLVANIA - 55W, новите са пак 55W, но светят по-добре. Може предишните ми да са били "бъгави" и затова са съм имал подобно подобрение, но важен е резултата
Коментар