Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ASD Дифове ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ASD Дифове ???

Здравейте колеги, в мобиле.де гледах модела XJ с дифове ASD и без лост за смяна на 2WD 4WD, като бяха на 4.0 бензин, какво е това?
    Честно казано от модела XJ в БГ има масово 2,1 д за който пише че е доста слаб и 2,5 д който прегрява. Харесвам този модел след 1996, и ми трябва за лов, но се оказва сложна задача. Бензин 2,5 не съм виждал а 4.0 бензин бнос, е с акциз, който е солидна сума. J На практика триябва да си взема 2,5 д с три вентилатора?

До: ASD Дифове ???

Първоначално публикуван от Vili_7 Преглед на мнение
    Здравейте колеги, в мобиле.де гледах модела XJ с дифове ASD и без лост за смяна на 2WD 4WD, като бяха на 4.0 бензин, какво е това?
    Честно казано от модела XJ в БГ има масово 2,1 д за който пише че е доста слаб и 2,5 д който прегрява. Харесвам този модел след 1996, и ми трябва за лов, но се оказва сложна задача. Бензин 2,5 не съм виждал а 4.0 бензин бнос, е с акциз, който е солидна сума. J На практика триябва да си взема 2,5 д с три вентилатора?
    здрасти.аз карам такъв : 2,1 тди . бил слаб...мои приятел с такъв дърпаха "ФИАТ ДУКАТО" от някъде в Италия до Бургас , загря 3 пъти за това разстояние ...но да е бил слаб...)) че това е добър дизелак..има и по добри..но този двигател е саган не само на джип..а и на редица товарни бусове...доколкото знам..нещо подобно използуват и "НИСАН" ..а говорим за доста нова година...ако двигателя беше боклук..не биха го допуснали до серийно производство...
    все пак при теб става дума за лов... няма да обикаляш от рила до странджа планина нали по баирите..?...моя джип беше също на ловджия някога си...и са били доволни..мисля че това е добро за теб. при 2,5 дизел, също са добри..но малко майстори го правят ремонта на двигателя ПРАВИЛНО.
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

До: ASD Дифове ???

Търси си бензинка в България да ти е мирна главата - излизат от време на време. За лов се катерят много баири, често с много хора в колата (дай боже и с тежки глигани) и при по-малката скорост при това движение прегряването/загряването е по-вероятно.

За дифовете за съжаление нямам наблюдение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X