Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НАВИГАЦИЯ ЗА JEEP (CHRYSLER)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НАВИГАЦИЯ ЗА JEEP (CHRYSLER)

Никъде не открих във форума нещо за навигациите на JEEP(CHRYSLER), а ми се струва интересна тема - уж сме в ЕВРОПА, а картите в REJ radio (DVD DL NAVTECH) свършват до Виена, някой знае ли нещо повече?

До: НАВИГАЦИЯ ЗА JEEP (CHRYSLER)

когато питах преди 2-3 дни от балканстар ме уверяваха, че навигацията на техните коли е 100% достъпна за българия... изпробвано било, така че си струвало да си вземе човек новия джип с навигация (въпреки "амлко по-голямата" цена - с 3000лв. отгоре за чероки'08 ). ако искаш питай там - вероятно ще могат да ти предложат някаква бг карта (срещу съответното заплащане може би...)

Коментар

Всички автонавигации монтирани от фирмите производители ползват в по-голямата си част карти на Navteq - провери там и виж има ли карта за България. В общи линии с изключение на София (донякъде) картите са гола вода. Гарминските или Айго картите са много по-подробни..., но се отклонявам от темата.

Коментар

От NAVTEQ ( който се хвали, че от 2005 година е включена и карта за източна европа в т.ч. подробна за БЪЛГАРИЯ ) препращат за актуализация във JEEP ( CHRYSLER ) , но проблема си остава с по-старите навигации REJ 2004-2007 - новите модели 2008 на JEEP монтират като опция система MyGiG, която имала и България като карта, но не съм я видял. Ако е само за основните пътища , каква е ползата от нея - при това монтирана на Jeep? Освен това , ако имаш WEST EUROPE трябва да смениш DVD диска за EAST EUROPE - не ми изглежда много практично!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X