"скокнах в джибрите" и смених DODGE stratus за GRAND CHEROKEE 3.1 1999г.
Преди 4 години карах GMC S15 1989г.
Както е казал някой :
"Който подкара АМЕРИКАНЕЦ , на каквото и да се качи после , сърцето го тегли към ИСТИНАТА / америк. автомобил/ и до дето не си го намери , му е шуто.
От скоро съм регистриран тук и виждам ,че каквито и проблеми да имам ще мога да разчитам на Вас.
Купих му нови гуми PIRELLI SKORPION ATR.
Ще сменям маслото с КАСТРОЛ магнете4/ сори за правописа/ 10W40 дизел.
Добър ли е избора ми според Вас ?
Вие с какво конкретно карате мотор 3,1 ?
Как да разбера дали деференциалите ми са КУАДРА ДРАЙВ ? /по какво се познава/
Естествено предните колони във вратите само бучат тихо , а пищялките на таблото - никакви ги нема - кво да се прави в тази ситуация ? -освен варианта със замяна с оригинални?
Имам оригинален теглич, обаче е разглобяем и тази част / с топката/ ми липсва . От къде може да се намери?
Предварително Ви благодаря за съветите
.
Преди 4 години карах GMC S15 1989г.
Както е казал някой :
"Който подкара АМЕРИКАНЕЦ , на каквото и да се качи после , сърцето го тегли към ИСТИНАТА / америк. автомобил/ и до дето не си го намери , му е шуто.
От скоро съм регистриран тук и виждам ,че каквито и проблеми да имам ще мога да разчитам на Вас.
Купих му нови гуми PIRELLI SKORPION ATR.
Ще сменям маслото с КАСТРОЛ магнете4/ сори за правописа/ 10W40 дизел.
Добър ли е избора ми според Вас ?
Вие с какво конкретно карате мотор 3,1 ?
Как да разбера дали деференциалите ми са КУАДРА ДРАЙВ ? /по какво се познава/
Естествено предните колони във вратите само бучат тихо , а пищялките на таблото - никакви ги нема - кво да се прави в тази ситуация ? -освен варианта със замяна с оригинални?
Имам оригинален теглич, обаче е разглобяем и тази част / с топката/ ми липсва . От къде може да се намери?
Предварително Ви благодаря за съветите

Коментар