Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Средночестотните говорители на WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Средночестотните говорители на WJ

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
    Мисля че няма да е голяма разликата. Ценовата разлика не е голяма, защо не си поръчаш едно Инфинити ?
    Аз направо купих, но Инфинитито, което е оригинална резервна част и съм доволен засега. Като ги поиздухам ще пробвам с друго Инфинити – не произведено за Крайслер. Коментарите по щатските форуми е, че тези говорители са произведени в много големи, евтини серии и не са от най-качествените.

Коментар

btw, очаквай до месец-два да се разшуми и другото - имат горе-долу преценен ресурс и си заминават с малка разлика
      и като пиша "няма", имам предвид, че няма директен заместител - без преправяне и т.н.
      Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

сори, че пиша в стара тема, но все пак е по темата
        Значи и при мен пищялките имат проблем, но при мен се опитват да изкарат бас . Като се намали баса и се чува ОК, но като се усили и пищялките на таблото се опитват да направят нещо което не могат?
        Да сменям или да търся причината другаде?

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
          Значи и при мен пищялките имат проблем, но при мен се опитват да изкарат бас . Като се намали баса и се чува ОК, но като се усили и пищялките на таблото се опитват да направят нещо което не могат?
          Провери си филтрите
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
            Вероятно са заминали.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
              Провери си филтрите
              Филтрите са в касетофона. Още там звукът се разделя на шест канала и отива към усилвателя.

В голяма заблуда съм бил че високочестотни пищялки могат да заменят говорителите на таблото.
              Колоните на таблото свирят високи и средни а останалата част от звукът (средни и ниски) е в колоните на предните врати. Задните колони на вратите свирят всичко.
              Реално с пищялки на таблото половината средни ги няма и звукът е някак беден. Отделно че кривят щото им влизат среди, които няма как да изкарат. Така си разбрах и грешката.
              Прав е Сашо че аналог на този говорител от таблото трудно се намира. За една седмица пробвах де що има говорител в магазините. Не става.
              Та се сетих че в къщи говорителите на домашното кино са с подобни характеристики. Двата задни вече са само за украса. Звукът в колата е супер.
              Покрай цялата дъндания и допълнителен бас сложих.
              Сега номера прави брррррр, и на огледалата за задно виждане им се развали образа

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Филтрите са в касетофона. Още там звукът се разделя на шест канала и отива към усилвателя.

В голяма заблуда съм бил че високочестотни пищялки могат да заменят говорителите на таблото.
                Колоните на таблото свирят високи и средни а останалата част от звукът (средни и ниски) е в колоните на предните врати. Задните колони на вратите свирят всичко.
                Реално с пищялки на таблото половината средни ги няма и звукът е някак беден. Отделно че кривят щото им влизат среди, които няма как да изкарат. Така си разбрах и грешката.
                Прав е Сашо че аналог на този говорител от таблото трудно се намира. За една седмица пробвах де що има говорител в магазините. Не става.
                Та се сетих че в къщи говорителите на домашното кино са с подобни характеристики. Двата задни вече са само за украса. Звукът в колата е супер.
                Покрай цялата дъндания и допълнителен бас сложих.
                Сега номера прави брррррр, и на огледалата за задно виждане им се развали образа
                Ясно, компонентна система са вградили.Ама вас Хамериканците много ви глезят , за баса добе, ама къде са сините пръскалки.като си почнал...
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

И аз съм с говорители от домашното кино -сони.Свирят перфектно,ама за баса не се сетих и синът ми вече я подари на негов приятел.
                  Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                  Grand 3.1TD
                  0898 620 306 Стоян

Коментар

Озвучаването е два вида. Стандарт и премиум.
                    Стандарт е с два високочестотни на таблото и четири широколентови на вратите.
                    При премиум освен усилвател 180W и CD changer в предните врати говорителите са нискочестотни(бас).

Само да допълня - чрез OBD могат да се правят настройки на радиото точно за двата типа озвучаване - стандарт и премиум. В смисъл, че за едно и също радио може да се избира между нормални високоговорители и премиум високоговорители. Не знам точно каква е разликата, но ако някой пробва може да сподели.
                    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Има ли някой впечатления от тези колонки, които ги дават като заместител на оригиналните Инфинити? Питам щото целия e-bay е пълен с тях.

While we may be a few bucks more expensive than our new competitors, you will not have to sacrifice quality for value when you purchase your tweeters here..... Over 6000 sold on Ebay... Ebay's #1 Grand Cherokee Tweeter Seller

Two Viper Apex Series High Performance Dash Tweeters
                      1999 - 2004 Jeep Grand Cherokee
                      Platinum Kit
                      (Includes Installation instructions, these tweeters have the factory OEM connectors pre-wired onto them for you so there is nothing for you to cut or crimp, simply plug and play)

A LOW COST - HIGHER PERFORMANCE SOLUTION for replacing your (1999-2004) Grand Cherokee Dash Tweeters......
                      Not just an exact replacement, but an UPGRADE!!!!!!

Solid construction - Power capacity 50W peak - Specially designed dispersion lens with back sound vents - Inline 4µF high pass bass filter
                      (Vipers will never blow due to too much bass)

Only $39.99 (includes installation instructions)
                      From This To this for LESS $$$

Now you can replace both of your Grand Cherokee (1999-2004) OEM Infinity tweeters with our Viper Apex Series high performance Tweeters and save money in the process.....plus a Full Lifetime Warranty. Installation is a breeeeeeze.............

Viper Apex II Tweeters have an inline high quality 4µF capacitor. They feature a 5% dissipation factor and are rated at 100V which are effective to approximately 200 watts. These capacitors provide a high pass filter to handle the bass. Each Viper Tweeter has a 50 watt peak power performance rating (more than enough to handle anything you can throw at them). No cloth coverings,cardboard cones or rubber edges to rip or tear due to sunlight or temperature/climate changes.......
                      Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
                      http://save-gery.org/bg

Коментар

Тия колонки изобщо не са правилните колонки.
                        Това са пищялки. По магазините е пълно с такива по 5-6лв.
                        Колоната трябва да има мембрана и да вади средни честоти.

Много внимавайте с еBay, за последния месец, пет пъти изядох дървото.
                        Взимат парите и нищо не пращат.

Коментар

Тия колонки изобщо не са правилните колонки.
                          Това са пищялки. По магазините е пълно с такива по 5-6лв.
                          Колоната трябва да има мембрана и да вади средни честоти.

Спаси ми доларчетата
                          Мерси за инфото, дано да е полезно и за други.

Коментар

То.....да внимаваме,колко да внимаваме......с тия цени...

Аз да не отварям друга тема,реших тук да питам.Понеже не разбирам от тези неща.....ще даде ли някой мнение за тези красавци http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Infin...item19ba40e81c .Цената е добра според мен.
                            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                            0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
                              ще даде ли някой мнение за тези красавци http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Infin...item19ba40e81c .Цената е добра според мен.
                              Мнението го има два поста по-нагоре от Kinex. Не стават... Ако прецениш, купувай и пиши после колко не стават...

Коментар

Не стават толкова, че половината звук го няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X