Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Центровка на JEEP WRANGLER 2.5 1990г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Центровка на JEEP WRANGLER 2.5 1990г

Здравейте имам нужда от информация за сервиз в който могат да направят диагностика и центровка на WRANGLER , имам сериозен проблем с разхода на гориво на бензин ми харчи 18 а на газ 21 литра.
    На бензин работи ужасно свещите ми са постоянно зацапани , докато загрее работи на три цилиндъра , абе направо ми се къса сарцето като го запаля.

До: Центровка на JEEP WRANGLER 2.5 1990г

а когато го запалиш..пуши ли отзад черно-синъо...?
    ако пуши то това може да са и гумички на клапаните. провери си съща така кабелите на свещите - на тъмно място го запали и вдигни капака ако светят кабелите ( това си личи че свети като на дискотека) ги сменяи
    провери си също така дали автоматичният смука4 ти изключва . ако изключва , тогава виж за температурния датчик - постоянно дава че температурата е много ниска и кара комп на двигателя (не знам дали твоя има такъв) да работи само на богата смес.
    въздушен филтър - ако е замърсен двигателя работи само на богата горивна смес
    ако е инжекция :
    дали смуче въздух отнякъде ,ако това е наред тогава погледни си дюзите - те трябва да работят идеално.износването на дюзите качва много разхода от там могат да ти идват бедите

що се отнася до разхода на газ - това не е критерий !!! там си има сумалък причини да ти гори много колата
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Благодаря за отговора , от тези неща които изброй значи кабелите ги проверявах няколко пъти на тъмно и никъде не виждам искри.
      през ауспуха излиза чернилка и цапа здраво особено при самото запалване . Относно температурата като го запаля след около 15 мин. работа вече ми показва около 80 -90 градуса и после смъква рязко явно се включва перката . А двидателя е 2.5 моно инжекция . Ще проверя филтъра - а открих че ми сълзи от металната кутия на бензиновия филтър защото е корозирала , и сега съм я махнал и вързах директно с маркуч временно.

Коментар

Колега от къде си кажи и ще видим как да ти помогнем, това което са ти написали в повечето случаи не важи за този двигател.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Местоположение София , даже ако не се лъжа веднъж се засекохме на сфетофара преди националния стадион ти беше с червен а аз с бял вранглер - класика . Ако можеш да ми съдеистваш ще съм ти много благодарен .

Коментар

Да, познаваме се. 0898503341 звънни и ще се разберем да го видим.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Утре ще звънна ако може да се разберем кога ще ти е удобно да го видиш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X