Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загадка с оборотите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Загадка с оборотите

Здравейте, колеги!
    Гранд Чероки Лимитед 96-та година, двигател 4,0 бензин.
    Отскоро при спиране двигателя се форсира сам до около 1000 оборота, а след като спре джипа, оборотите се връщат пак на нормалните 600. Смътно си спомням, че преди доста време съм имал подобен проблем с друг автомобил и си го оправих сам, но сега не се сещам, какво точно беше станало. Мисля, че беше свързано със сервото. Ако някой е имал такъв случай, ще се радвам да сподели, как се лекува проблема.
    JEEP Grand Cherokee - ZJ - 5,9 - 1998
    0898 641162

До: Загадка с оборотите

Абсолютно си прав, свързано е със сервото на спирачките. Мемрана или клапан - взима въздух при натискане на педала и от това си вдига оборотите.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Има познал верния отговор !!!

quadra .......
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Не е нужно да го познавам, той човека сам го е написал
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря quadra!
          Ще погледна, какво е положението със сервото и съединенията. Следващия ход ще ми е, да сменя течността на АСК с филтъра и раздатката и да гресирам де каквото може. От друго засега джипа май няма нужда.
          JEEP Grand Cherokee - ZJ - 5,9 - 1998
          0898 641162

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X