TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p. Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p. Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Пълен отврат и реално грозен. Наистина ме кефи.
Двойното стъкло верно значи че е много стар, по-близо до войната. Това е наистина умно изискване на военните - плоско и двойно стъкло. Като се счупи половината, поне единия остава да вижда, пък се и чупи по-трудно, проверено е. А е плоско за да може да се замести с къв да е шпертплат, под +10 градуса иначе веднага става заникъде. И това е пробвано))
Както и че се мие с много по малко вода Има обаче един голям недостатък при боини деиствия Стефане сещаш ли се кои е той
Този на снимката може и да не е оригинален но този модел има толкова много разработки че знае ли човек
Ммм ... Поне веднага - не(((
А в калта има известния кусур на всички горни чистачки - хем караш все едно на перископи, хем чистачките дигат калта нагоре, тя пак си се стича ... Ама пък можеш да свалиш стъклото като трябва. Бе, няма пълно щастие.
щото и собственика не знае кой модел е. както си карахме из NS, през едно градче някъде на майната си, бях го подминал вече(някъде където е колата на снимката) и го мернах в задното огледало. срам не срам. ама отзад брезента страшно ми приличаше на уазовски, пък и зеленото едно такова, носталгично... та набих аз едни такива спирачки, навигатора излезе от транса и вика - кво стаа бе, б*х м**му, викам - не думай, видех уазка, не може да е истина. та върнахме се значи, гледам джип е, ама го оглеждам се едно ще го купувам. излезе по едно време едно момче отнякъде, заприказвахме се , седнахме отсреща на по бира. викам ти, такова в некой клуб ли сте нещо, нещо офроуд, демек и ние ги разбираме тия работи, тоя вика ааа, не, за риба ходя, чат пат из гората (и ми намига едно такова - сещай се значи). ама това лебедката, па и тия гумета за кво са ти? ,нахалствам аз. ми тука при нас е малко стръмно ,казва ми ,пък и зимъс.... не му повярвах много, ама на другия ден като се бухнахме из горите....(то това е друга тема). а кой ли ще да му е модела на това чудо? питам, тоя вика: ми знам ли, на чичо ми беше, ама не съм го питал, пък той умрял завалията преди време...
Дааа ... Рядък случай на нормален североамериканец ...
Ако не е политкоректно се извинявам, значи на евроамериканец, освен негрите аз много мразя и расизма. И циганите и расизма, е, кругите по-малко, ама ги мразя, и расизма!, искам да се запише в протокола!
ето и някой който споделя моето мнение и на мен на това както си признах ми прилича и по-точно на тези правени към 67.................... и насам година
скъпа, с риск да те разочаровам... днес си разглеждах снимките... и отстрани и отзад няма нищо общо, а и стъклото(ако ставам досаден с това стъкло, извини ме)
Коментар