Е айде честито! Ако знаеш колко пъти съм го заглеждал този красавец, ама не съм знаел че е твоя.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ми има си стандартните (предполагам) неща, за Лимитед серията. 2.7 CRD е мотора (благодарности към quadra за съвета с дюзите - монтаж, демонтаж, нов дифтунг и нови болтчета излязоха 60лв, но ме спасиха от по сериозни разходи).
Имам усещането, че вози твърдо и клати (започнах да свиквам и да се кефя), но досега не съм карал Джип. Надявам се да попадна на някой, който да погледне окачването и да каже дали е стандартно или има някакви промени - амортисьороте са синьо-жълти и не знам дали не са някакви по-твърди.
Quadradrive е (с варилок дифове - те май са стандартни за тази трансмисия), а немецът от който я купихме твърдеше, че е Оverland. Засега нямам доказателства за същото!
Освен заводските екстри има навигация, за която няма карти за милата ни Родина (все още)!
Засега два пъти затъвам в дълбок сняг и а... да се наложи да ме издърпват, но излезе гадът!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Че аз колкото съм видял все с такива са били
Карай. Ти няма ли да спиш вече бре, утре път те чака.
Коментар