Ето я и мойта Джипка!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ето я и мойта колица
Свий
X
-
До: Ето я и мойта колица
Е айде честито! Ако знаеш колко пъти съм го заглеждал този красавец, ама не съм знаел че е твоя.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Ми има си стандартните (предполагам) неща, за Лимитед серията. 2.7 CRD е мотора (благодарности към quadra за съвета с дюзите - монтаж, демонтаж, нов дифтунг и нови болтчета излязоха 60лв, но ме спасиха от по сериозни разходи).Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеКажи повече де.
Какво има, какво няма.
Имам усещането, че вози твърдо и клати (започнах да свиквам и да се кефя), но досега не съм карал Джип. Надявам се да попадна на някой, който да погледне окачването и да каже дали е стандартно или има някакви промени - амортисьороте са синьо-жълти и не знам дали не са някакви по-твърди.
Quadradrive е (с варилок дифове - те май са стандартни за тази трансмисия), а немецът от който я купихме твърдеше, че е Оverland. Засега нямам доказателства за същото!
Освен заводските екстри има навигация, за която няма карти за милата ни Родина (все още)!
Засега два пъти затъвам в дълбок сняг и а... да се наложи да ме издърпват, но излезе гадът!
Коментар
-
http://www.wjjeeps.com/wheels.htmПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеОсвен джанти
Коментар
-
Че аз колкото съм видял все с такива са били
Карай. Ти няма ли да спиш вече бре, утре път те чака.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Честито колега много добре изглежда ! много и безавариини клометри и да ни уведомяваш как е експлоатацията
[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар