Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хлопане отзад на ГЧ 95г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хлопане отзад на ГЧ 95г.

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Виж двата тампона на стабилизиращата щанга, към купето.
    Тази която е П-образна и в двата края има биалети.
    Точно тия Пламене са на последно място по вероятност. Не че не може, обаче те обикновено се поразширят, почват да хлопчат, ама гумата си седи там и не чука. До сега НИКОГА не съм видял такава втулка износена до метал на никаква кола.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Амортисьорите са здрави,хлопането не идва от там,днес ги проверих обстойно.Единият ролбар се беше разхлабил,затегнах го,но не е от него.

Коментар

Гледай тръбите на ауспуха, гърнетата и точките им на окачване към купето Най-вероятно е провиснал някой тампон (или се е скъсал) кривката на ауспуха над моста е слязла по-надолу и моста чука в него при препятствие.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ей,това не съм го гледал,много добра идея.Отивам.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Точно тия Пламене са на последно място по вероятност. Не че не може, обаче те обикновено се поразширят, почват да хлопчат, ама гумата си седи там и не чука. До сега НИКОГА не съм видял такава втулка износена до метал на никаква кола.
            Грешките винаги идват от това че си сигурен в нещо.
            Не ти, а по принцип.
            Мойта предната блъскаше в купето.
            На Севдо също.

Коментар

Проверих всичко обстойно,дори тампоните на амортисьорите.Явно вътре в тях нещо се е разбило и тропа.Някой може ли да ми препоръча марка на амортисьори / цена ? /,защото реших да ги сменя.Моите са Монро и не искам същите.Има ли възможност да се включа в поръчка от Щатите?Благодаря.

Коментар

Много често се случва, амортисьори Монро и Боге, още в магазина да имат хоризонтален луфт(на стеблото в цилиндъра). Гаранцията е ходене по мъките и почти винаги дървото остава в клиента.
                Заводските са маслени и са към 150лв/бр. Ако се сложат задни от WJ задницата става по-стабилна. Те са газови и цената им е същата. Само че трябва да се смени тампона на горното ухо защото на ZJ монтажа горе е без метална фтулка.
                Билщейн(жълтите) също е добро решение.
                Асвалтовите Кони Хеви Трак са на същите пари и създават перфектно пътно поведение. Колко обаче ще изкарат, аз не се наемам да предвидя. Пък и при тях проблема с хоризонталния луфт също го има.

А сигурно ли е че това чукане отзад не е от лагерите на главините.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Много често се случва, амортисьори Монро и Боге, още в магазина да имат хоризонтален луфт(на стеблото в цилиндъра). Гаранцията е ходене по мъките и почти винаги дървото остава в клиента.
                  Заводските са маслени и са към 150лв/бр. Ако се сложат задни от WJ задницата става по-стабилна. Те са газови и цената им е същата. Само че трябва да се смени тампона на горното ухо защото на ZJ монтажа горе е без метална фтулка.
                  Билщейн(жълтите) също е добро решение.
                  Асвалтовите Кони Хеви Трак са на същите пари и създават перфектно пътно поведение. Колко обаче ще изкарат, аз не се наемам да предвидя. Пък и при тях проблема с хоризонталния луфт също го има.

А сигурно ли е че това чукане отзад не е от лагерите на главините.
                  Поне така ми казаха от сервиза , в който я проверяваха.А от къде мога да си купя амортисьори на такива цени?И как мога да проверя лагерите?

Коментар

Предлагат ми някакви американски-ГЕЙБРИАЛ-някой има ли впечатления от тях.

Коментар

Гейбриъл - испански. Възможно най-евтините възможни амове. С всички произтичащи последствия.

Коментар

По-зле и от монро ли?Дима кажи от каде да взема читави за нормални пари.Знам че знаеш.
                        Последно редактирано от koman4i; 01-02-08, 20:56.

Коментар

Какво значи по-зле от Монро? Аз бях с Монро Газ Хеви Дюти 4Х4 и бях много доволен. Иначе виж колко са на TJM или Трайлмастер - на Пламен Петров напиши.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                            Какво значи по-зле от Монро? Аз бях с Монро Газ Хеви Дюти 4Х4 и бях много доволен. Иначе виж колко са на TJM или Трайлмастер - на Пламен Петров напиши.
                            Ами и аз съм с Монро ,още са в га ранция , а вече хлопат.Как да го намеря Пламен Петров?

Коментар

Същите като тези които аз съм ползвал ли са или обикновени?
                              Иначе ето: http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=29

Коментар

Не знам мисля-обикновени.Нямам достъп до линка-защо?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X