Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли по-бърз диф за Чероки2003 2.8 црд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли по-бърз диф за Чероки2003 2.8 црд

Идеята ми е да намаля малко оборотите при каране на дълго. Примерно 5-10км по-барзо да се движа при същите обороти. Единият вариант е с вдигане на по-високи гуми,ама няма място в арките,поне без рязане. Може ли да бъде сложен по-бърз диференциал и каде, ако е възможно.Разбрах,че Димата иска да сложи бързи дифове на Табуретката. Команда знатаков ще даде ли идеи? Благодаря предварително. На знаещите модела на Черокито им е ясен,с фултайм.
    ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

До: Има ли по-бърз диф за Чероки2003 2.8 црд

Аз не искам да слагам бързи дифове - те са май най-бързите в момента - при 120км/ч реално по GPS е под 2500 оборота. А иначе трябва да видим какви са ти дифовете за да видим дали изобщо можем да намерим нещо като риплейсмент.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ами аз сам в саседния вход на Димата,и ще го дебна като излезе от паркинга

Коментар

Ооо, и не си се обадил до сега а?
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Видиях ти тел.в една друга тема.Удобно ли е някой ден да ти званна? Още не мога да пускам лични.ЗА да не вися пред паркинга докато излезеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X