Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD проблем с изпускателни колектори?
Свий
X
-
От: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD проблем с изпускателни колектори?
Интересно.....
Предвид на това,че никой не е споделил за този проблем си вадя извод ,че явно не е срещан?
Също така е интересно че в Jeep автомата е 5 скоростен , а в Mercedes е 7 степенен?
Проблем има Mercedes , а при Jeep явно не съществува? Възможно ли е колекторите при Jeep да се различават?
-
Колекторите ги поврежда високата температура. Различната конфигурация от турбо и катализатори може да причината да няма проблем.
Колко време съм се чудел защо 2,7цди не върви като при Гранда, а то турбото е различно.
Коментар
-
Точно това съм чул и аз, ама го отдавам на температурата. Ако при Гранда няма проблем в едни и същи години на производство според мен идва от разликите в целия изпускателен тракт. Едвали колектора е друг?
Коментар
-
Как може да се разбере коя серия ( проблемна или вече оправена) се монтира на Гранда?Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениеНе е от високата температура.
Има дефектна серия колектори които се разпадат.
Т.к. като се отвори капака на двигателя изпускателните колектори изобщо не се виждат.
Според мен са малко собствениците на такъв джип тук във форума и затова реална информация няма?
Факт е ,че при Мерцедес го има и е актуален този проблем.
Коментар
-
и демек трябва да треперим да не се окоти в нашите ръце някой има ли инфо колко струва чисто нов такъв колекторПървоначално публикуван от huntingdog Преглед на мнениеИмат го този проблем да. Колекторите са същите както на Мерцедес, няма разлика. Малоумно изпълнение от страна на Мерцедес.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Коментар
-
ама поне 200хил. мяма да имам проблем, а и те като знаят за проблема защо не са го отсрани ли чувал съм че бмв са имали ракъв проблем и са ги заменили с чугунениПървоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнениеОколо 1050 лв. за брой само оригинални мисля че имаме на склад
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Коментар
-
Т.е. трябва да се закупят два броя по 1050 лева, или 2100 лева , за да се реши кардинално въпросният проблем?Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнениеОколо 1050 лв. за брой само оригинални мисля че имаме на склад
Коментар
-
Това е само цената май без труда, трябва явно и него да добавим.Първоначално публикуван от purkinie Преглед на мнениеТ.е. трябва да се закупят два броя по 1050 лева, или 2100 лева , за да се реши кардинално въпросният проблем?JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
Тел: +359 887 847261
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар