Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cherokee XJ 1999 няма мощност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Cherokee XJ 1999 няма мощност

Проблемът: При подаване на газ след 2000 оборота се усеща едно връщане назад и отслабване на мощността, също така, ако по равно или спускане съм достигнал скорост, примерно, 120км/ч и съм на 3000 оборота, ако започне дори леко изкачване скоростта сама пада до около 90, а оборотите на 2000 и зависва така.

Дотук какво съм свършил:
    — смених МАП сензора и филтъра.
    — компютърната диагностика нищо не показа или по-точно показа само „P1686 No SKIM BUS Messages Received“ като грешка, което едва ли има връзка с проблема.
    — ходих на диагностика в турбо сервиз и от там ми каза, че проблемът е в ГНП (нямало достатъчно газове, които да развъртят турбото напълно), затова свалих умната дюза и ГНП и ги носих за диагностика в сервиз на Бош, откъдето ми казаха, че и двете са изправни. Относно дюзата: 93 Ω е при студен двигател, даже припалих с разкачена букса да видя какво ще стане и при подаване на газ се усеща едно разтрисане, което иначе го няма.
    — за второ мнение отидох в друг турбо сервиз, където пак според тях проблемът не е в турбината, а трябва да се види газоразпределение/клапани или друго, което води но недостатъчно подаване на газове към турбината.

Можете ли да ме насочите към сервиз в София (или където и да било в страната, даже, ако трябва и в чужбина ще отида), да се установи меродавно какъв точно е проблемът?

П.П. Темата Странно невървене на джипката и други сходни съм ги прегледал вече.

От: Cherokee XJ 1999 няма мощност

Без живи данни, е умряла работа.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Аз бих пробвал с гориво от туба ,заради евентуален проблем в резервоара.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Виж сервиза на Vladi333 в Дружба. Лекуваха моите индианци успешно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X