Здравейте колеги проблема ми е следния в градски условия нямам проблем като тръгна да качвам някакъв байър колата загрява като спра за 15,20 мин се нормализира нормалната работна температура е малко над 100 градуса с 3 ел перки съм с нова капачка дайте някакви съвети от какво може да е. Благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep cherokee xj 4.0 загрявя
Свий
X
-
От: Jeep cherokee xj 4.0 загрявя
Смени си радиатора.Първоначално публикуван от Selcuk15 Преглед на мнениеЗдравейте колеги проблема ми е следния в градски условия нямам проблем като тръгна да качвам някакъв байър колата загрява като спра за 15,20 мин се нормализира нормалната работна температура е малко над 100 градуса с 3 ел перки съм с нова капачка дайте някакви съвети от какво може да е. Благодаря ви предварително
Коментар
-
Имах WJ със същия двигател. Смених всичко без водна помпа и пак загряваше. По съвет на Дядо Владо смених и нея, видях я вътре че е поразядена и температурата заспа. Така е вече 7ма година. Съжалявам даже че си продадох колата!Първоначално публикуван от nissan_1978 Преглед на мнениеВодна помпа?Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
O8867З7I78
Коментар
-
Тези 3 ел перки май са някакъв тунинг. Що не вземеш да оставиш щатния вентилатор и допълнително да си сложиш една перка с вискомуфа?Първоначално публикуван от Selcuk15 Преглед на мнение... с 3 ел перки съм ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Байъра ти е изкупил охладителната мощност, намери си селър да ти продаде.........Първоначално публикуван от Selcuk15 Преглед на мнение....байър.....

Щатно е баш така, и електрическия се управлява от кампа на мотора, ама на "Селджука"кой какво е творил по машината си нямаме идея, 4л. компове за "Черок""Гранд" и "Вранглер" не са съвсем еднакви и директно взаимозаменяеми, отделно на "байър" автоматика се товари и може той да генерира повечко топлина, виждал съм дори насрещно вързани перки едната духа срещу другата и когато се включат двете колата измяуква, така че от компа този проблем - тцПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЩо не вземеш да оставиш щатния вентилатор и допълнително да си сложиш една перка с вискомуфа?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Нямаше ли и от Чероците само с ел вентилатор, както първите WJ?Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение....

Щатно е баш така ...Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар