Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде на диагностика?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде на диагностика?

Здравейте,

Отскоро имам
    Jeep Cherokee 2.8
    първа регистрация 10.11.2005
    автоматик, дизел

Имам следният проблем:

1. При ускорение се получава така че за няколко секунди около 80км/ч двигателя спира да вдига обороти при натиснат педал на газта. След малко време продължава да ускорява. Чува се и едно като потропване отдолу - не знам дали е свързано.
    2. Водих колата до сервиза на БалканСтар където получавам различна информация на място и като документ който изисквах после по мейла. Нямам и разпечатка от компютърната диагностика а ми беше препоръчана профилактика на дюзите. Интересува ме, къде другаде колата може да бъде закарана на диагностика и да се знае че сервиза е сериозен и отговорен.
    3 Как мога да намеря каталожни номера на части за джипа? Нпр диференциал или тръби за маслото на скоростната кутия. Работено е по тях, както и по скоростната кутия и ме интересуват номерата ако се наложи да се търсят части (вероятно втора ръка).

Благодаря предварително!

От: Къде на диагностика?

Варна, Видин или Петрич?

Коментар

В София "Сервиз Мерцедес", бул. "Владимир Вазов" 120, Еди Рангелов 0885 088 444
      Каталог части - на руски например това, на английски - който и да е сайт, продаващ части на "Мопар", например този . За покупка... щях да препоръчам "роЦкауто.Цом" но ще върши работа май само за окачване и ходова част, щото за дизелови двигатели май нямат части... Но все пак пробвай там.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Още един нелош вариант за диагностика:
        http://autoexpress-2.com/
        Правил съм там няколко пъти реглаж и веднъж диагностика.
        Много добри, бих казал отлични впечатления!
        Получаваш си документи за всичко.
        Лепят баркод на колата, по който и след 3 години могат да се изтеглят копия на всички диагностики и реглажи, правени при тях.
        Системата им за резервиране на час работи безотказно.

... хм, то малко като реклама стана, но е така.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
        2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Първоначално публикуван от cickoivanov Преглед на мнение
          Здравейте,

Отскоро имам
          Jeep Cherokee 2.8
          първа регистрация 10.11.2005
          автоматик, дизел

Имам следният проблем:

1. При ускорение се получава така че за няколко секунди около 80км/ч двигателя спира да вдига обороти при натиснат педал на газта. След малко време продължава да ускорява. Чува се и едно като потропване отдолу - не знам дали е свързано.
          На 3.1 TD имах същия проблем. Оказа се MAF сензор. 30 лв. втора ръка и пробелмът изчезна.
          Jeep Grand Cherokee WK2 6,4 SRT

Коментар

Става дума за София, бях забравил да уточня.
            Благодаря на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X