Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Платнена лента отдолу Grand Cherokee WK/WH

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Платнена лента отдолу Grand Cherokee WK/WH

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Ми защо кУрифеЙ като тебе не се включиА по-рано да кажат какво е това, дето виси? Подозирам, че и за ауспуха ще стане същото. Затова ще чакам да се прояви ВИДИМО щетата, ако има такава, щото големите професионалисти като тебе, ако не им извади очите повредата (и то когато собственикът на колата им завърти главата натам, па им я нАвре у счупеното), нема да я видят. Па после ще ръсят мъдростиЙ от сорта: "Е, така е, да я беше усетѝл и да се беше обадѝл по-рано!".
    Щото си прайш моабети.като лъжливото овчарче.
    Ако е по същество - знаеш , фен съм ти.За разтягане на локуми - нъцки.
    И понякога не ми е интересно разтягането на локуми. Имам неограничен достъп... , ползвай с питане...
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Ми защо кУрифеЙ като тебе не се включиА по-рано да кажат какво е това, дето виси? Подозирам, че и за ауспуха ще стане същото. Затова ще чакам да се прояви ВИДИМО щетата, ако има такава, щото големите професионалисти като тебе, ако не им извади очите повредата (и то когато собственикът на колата им завърти главата натам, па им я нАвре у счупеното), нема да я видят. Па после ще ръсят мъдростиЙ от сорта: "Е, така е, да я беше усетѝл и да се беше обадѝл по-рано!".
      Хората ти казаха,че е маса още в началото,ама така не е интересно,маса е и толкоз.Трябва поне 30тина страници спам да има,не е маса,стол е и то защото лично Тодор Живков е виновен.За техническа грамотност на колегата би трябвало да ти е неудобно да се изкажеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнение
        Хората ти казаха,че е маса още в началото,ама така не е интересно,маса е и толкоз.Трябва поне 30тина страници спам да има,не е маса,стол е и то защото лично Тодор Живков е виновен.За техническа грамотност на колегата би трябвало да ти е неудобно да се изкажеш.
        Абе, скрий се някъде от срам. Това да не ти е "мОсквич"
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнение
          ... би трябвало да ти е неудобно да се изкажеш.

Сори за спама, ама не издържах !
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
            Тука нещо Гугъл те е подвел. Имаш възможност да се поправиш сам.
            Не става с гугъл. Но какво да добавя освен:
            Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Това вече е прекалено невежество.

Коментар

Е те тука продължавайте да осирате
              https://www.offroad-bulgaria.com/sho...d.php?t=230078

Коментар

Тая лента крепи нещо, помага на радиото или лъже компютър?
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                  Тая лента крепи нещо, помага на радиото или лъже компютър?
                  Според "Мануел" само помага на радиото. Ма според коментари от youtube- механици помагала и на ламБО-сондите.

Коментар

Такъв тип лента не крепи нищо, а само изравнява потенциалите... Обикновено се слага към детайли, за които конструкторът не е бил сигурен, че по алтернативните пътища ще бъде изравнен потенциала...
                    Например главата и блока на двигателя са единно цяло заради неподвижната и плътна метална сглобка. При изпускателната система това не е така - има пружини, фланци позволяващи движение и т.н., което не позволява да си сигурен във връзката във всеки един момент..
                    Изравняването на потенциала може да е предизвикано от няколко причини - например за намаляване на радиошума - детайлът с различен потенциал започва да действа като антена, чието излъчване смущава радиоприемници или ако е много силно - се индуцира в кабели (т.е. може да лъже компютъра чрез погрешни данни, предавани по кабелите от сензори). Или например намаляване на електромагнитна корозия, която се инициира на границата между детайли с различни потенциали... И т.н..
                    Разбира се такава лента се слага и към детайли с голяма консумация, където алтернативният токов път през детайла е с повишено съпротивление или недостатъчно сечение и поради това захранването на консуматора няма да е успешно или преминаващият ток може да загрее или повреди самият детайл...
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Има клипче в тубата как някакво BMW не иска да пали и таблото му "като коледна елха". Човекот възстановява скъсана такава връзка между блока и купето, лампите изгасват и колата почва да пали...

Коментар

Има клипче в тубата как някакво BMW не иска да пали и таблото му "като коледна елха". Човекот възстановява скъсана такава връзка между блока и купето, лампите изгасват и колата почва да пали...
                        Всички коли имат такава връзка между силовия блок и купето и без нея нещата не вървят. Тя обикновено е чисто медна, без примеси на плат.

По непонятни за мене причини на повечето коли пак е нейде отдолу.

Коментар

Аз имам допълнително пусната маса от медна оплетка към моторчето на чистачките, и понеже много ме дразнеше, при някаква профилактика я махнах. Чистачките ми започнаха да застават където си искат, като си мислех, че аз съм сбангьосал нещо. След късане на нервите докато търсех друго моторче, не знам защо, върнах масата и всичко си заспа.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                            Аз имам допълнително пусната маса от медна оплетка към моторчето на чистачките, и понеже много ме дразнеше, при някаква профилактика я махнах. Чистачките ми започнаха да застават където си искат, като си мислех, че аз съм сбангьосал нещо. След късане на нервите докато търсех друго моторче, не знам защо, върнах масата и всичко си заспа.
                            Тя си е за моторчето.

То, горкото, понеже е на гумени тампончета, няма естествена маса.

Впрочем той и целият двигател е така заради тампоните.
                            Ако му няма масите, токът понякога успява да си намери път - през лагери, шарнири и накрайници. Разказва им играта.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Тя си е за моторчето.

То, горкото, понеже е на гумени тампончета, няма естествена маса.

Впрочем той и целият двигател е така заради тампоните.
                              Ако му няма масите, токът понякога успява да си намери път - през лагери, шарнири и накрайници. Разказва им играта.
                              Ясно е, че е на гумени тампони, но мислех, че това би трябвало да е предвидено и масата да е вкарана през буксата.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                                Ясно е, че е на гумени тампони, но мислех, че това би трябвало да е предвидено и масата да е вкарана през буксата.
                                На повечето не е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X