Здравейте,колеги!От скоро съм собственик на на Jeep grand cherokee 2.7!Влюбен съм в този автомобил...но от 2-3 дена забелязах петна от масло(рядко ми се струва) от ляво под двигателя!Не бих го нарекъл теч,а по скоро сълзене!Бихте ли ми помогнали със съвет каква може да е причината!Много ще съм благодарен!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за теч на масло от ляво под двигателя
Свий
X
-
От: Помощ за теч на масло от ляво под двигателя
Какъв цвят е маслото?
Иначе варианти за теч да искаш:
1)Нацепена гарнитура (и сложено тънко масло.)
2)Хлабав фитинг на някое маркуче.
Иначе, лягаш под колата, вземаш едно фенерче, светиш и търсиш от къде тече.It's a JEEP thing, something you won't understand!
-
Първоначално публикуван от durtiq666 Преглед на мнениеКакъв цвят е маслото?
Иначе варианти за теч да искаш:...Пукала се, сълзяла, докато го открият сменяли 1001 неща по двигателя...
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Всичко по хидравликата на този двигател е отляво. Огледай и там.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеВсичко по хидравликата на този двигател е отляво. Огледай и там.
Точно. Огледай прословутия маркуч от помпата към перката. Размърдай го с ръка при запален двигател и ще се разбере."Когато целта е всичко и пътят е без значение"
Grand Cherokee Limited 2.7CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Interceptor Преглед на мнениеТочно. Огледай прословутия маркуч от помпата към перката. Размърдай го с ръка при запален двигател и ще се разбере.Благодаря за помоща
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар