Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Грешка P2210 Grand Cherokee 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Грешка P2210 Grand Cherokee 2.7 CRD

Здравейте момчета, изчетох бая теми но с тази грешка не открих нищо, затова пускам темата и ако има писано се извинявам.
    Джипа е Grand Cherokee 2,7 CRD 2004г. преди 2 дни ми светна чека и влезе в авариен режим на 2-ра, след диагностика кутията беше записала грешка P2210, от интернет разбрах че това е грешка свързана с платката на селектора горе до лостовете, та въпросът ми е:от там ли е, жици ли да ровя и ако е платка ремонтира ли се или да вземам естонска?(след изчистване на грешката не се е почвявала, но предполагам е въпрос на време)

Извинявам се още веднъж ако има писано по темата, но аз не намерих.

Благодаря
    Grand Cherokee 2.7CRD

От: Грешка P2210 Grand Cherokee 2.7 CRD

Почитането на записания проблем - грешка е само насочващ фактор ( с какво и как я прочиташ).При наличие на подходяща диагностика (професионална) към дадените цифри е възможно и да последващи под кодове(които конкретизират проблема), ако ли не се гледат живи данни, активират се изпълнителни механизми и така се локализира точната повреда. Ако я четеш с някой ОБД четец то си е повърхностна диагностика! Не зная от кой град си,но като колега и автомонтьор ти казвам потърси професионална диагностика тогава с най малко лутане и най малки разходи се решава проблема! В нета има мноого информация, но в повечето случай спомага да затвърдим заблудите в които изпадаме от колкото да е в помощ! В качествената диагностика има и насочващи схеми за проверка просто и т. н. Тези ОБД четци са само да си изтриеш грешката 100 пъти и от няколко малки проблема да си натресеш някой голям.

Коментар

Чета я с кабел ELM327 1,4 и софт на JEEP от нета (чета и трия грешки на мотор и на кутия) в случея тази Р2210 е на кутията съпровождана с Р702 на ЕКУ-то която е завсичко свързано с кутията.
      От Велико Търново съм утре ще отида да я прочетат с нещо по истинско, и ще видим дали ще покаже нещо след като няма нищо записано като грешка в момента.
      Точно заради всякаквата информация в нета питам тук, ако има някой с подобен проблем или е минал през това да сподели.

Ще се радвам ако и други компетентни изразят мнение по въпроса.

Благодаря
      Grand Cherokee 2.7CRD

Коментар

Оказа се селектора (платката която е под ск.лостове) поръчах си естонска, вчера я смених и всичко е точно
        Grand Cherokee 2.7CRD

Коментар

Здравейте 2.7 Гранд Чероки от известно време остава в авариен режим и ми показва грешка P2602 някой можели да помогне
          благодаря

Коментар

Смени си акумулатора.
            Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
            SSang Yong Kyron 2.0xdi
            Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Здравейте колеги!
              При мен миналата седмица излезе 2610, която се изчисти, а днес 2210 без да е каран повече от два три месеца. И двата пъти излязоха след запалване на паркинга. Възможно ли е да е от слаб акумулатор или да се насочваме към платката, която до сега не е давала проблеми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X