Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стойка за резервната гума на задния капак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стойка за резервната гума на задния капак

Търся от къде да си купя, или някой да ми направи стойка за резервната гума на задния капак, като ме интересува възможността да се отваря и затваря задния капак от жена, като тази на джипа от клипа.

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=AjOHYP7CChg
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

От: Стойка за резервната гума на задния капак

Що, какво имаш на сегашнот място на резервната гума - газова бутилка?
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

В "гугъл" jeep wk spare tire carrier ( mount ) .... и кеф ти Сумитрейсиг, кеф ти Куадратек ( не Димата, американския ) Е-бай, Амазон....
      П.П. Като баланс цена/качество купешкото излиза по-евтино
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Що, какво имаш на сегашнот място на резервната гума - газова бутилка?
        То и аз исках да турят там газовата бутилка на Рав-4-то , ама нещо газаджиите не се навиха...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          То и аз исках да турят там газовата бутилка на Рав-4-то , ама нещо газаджиите не се навиха...
          Не знам как е на РАВ-4, на туй WK/WH резервната гума "виси" отдолу под багажника и се прибира с "лИбеТка" (съгласно общоприетата терминология на форумЪт). Газова бутилка там си е доста по-сложно от бухването на кръгла бутилка на мястото на вътре стояща резервна гума и ще иска допълнителни защити.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А, на равчето е като на това от клипа - виси отвън на вратата, както на всяко рав-че....
            Вътре няма място дори за въздуха от гумата, камо ли за нея...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              ОбЪди сЪ пЪ ила, щ`я турим со све тЪрби (или тръбЕ, ба`ли`го как сЪ пиши), после ГАЗаре няма да се дърпат.....баланс Ъ х труд/пари - ама за някои съфорумци Ъ е 10 за други 0.1
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Накрая ще стигнем до експедиционен багажник и бутилката отгоре.
                Което между другото съм го виждал в Румъния...
                Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Не видях тунингова стойка, която да не е поставена на тунингова метална броня. Поставеното условие, за резервна гума на джип вдигана от жена, ми се струва неизпълнимо.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  Не знам как е на РАВ-4, на туй WK/WH резервната гума "виси" отдолу под багажника и се прибира с "лИбеТка" (съгласно общоприетата терминология на форумЪт). Газова бутилка там си е доста по-сложно от бухването на кръгла бутилка на мястото на вътре стояща резервна гума и ще иска допълнителни защити.
                  Широко практикувано при нашите славянски братя и без допълнителни защити. Между другото там глобяват за външни лебедки и всичкото друго туних, неописано в талона. https://www.drive2.ru/l/464522498210267201/
                  Последно редактирано от коко келеша; 04-07-18, 07:29.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    В "гугъл" jeep wk spare tire carrier ( mount ) .... и кеф ти Сумитрейсиг, кеф ти Куадратек ( не Димата, американския ) Е-бай, Амазон....
                    П.П. Като баланс цена/качество купешкото излиза по-евтино
                    Ами не намирам нищо, което да ми свърши работа.
                    Намирам такова за Хамерикански тегличи с 2 инча квадрат, а моя е такъв : http://www.escadra.bg/second-hand-to...-BMA/i2064.htm
                    европейски сваляем, намерих и такъв вариант в който теглича не може да се използва.
                    Затова ако може дайте директни линкове, не мисля, че ще се счете за реклама.
                    От жена ще може да се ползва, ако стойката се отваря само по хоризонтала, и не се сваля и вдига.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Изработката не е проблем. Но задължително върви с метална броня, иначе за нула време ще се изкърти от вибрациите
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X