Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep WK автоматично заключване/отключване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep WK автоматично заключване/отключване.

Пускам нова тема, за да може да се открива по-лесно от останалите колеги....

Та... в книжката на новия ми WK пише, че би трябвало да има опция като на WJ да се заключват вратите автоматично, като вдигнеш над 30 км/ч, както и да се отключват всички, като отворя моята врата, но такава опция липсва.

Също така да бипка алармата, като я заключвам.

Пак ли е въпрос на някаква смяна на региони, както на WJ, за да се появят тези екстри? За дневните светлини, разбрах вече, че пак трябва да се смени на Канада.

@Еди - в теб ми е надеждата... да знаеш как става и да се разберем кога да дойда да го направиш

От: Jeep WK автоматично заключване/отключване.

При мен изчезна след смяна на региона от Канада на нещо, което Еди изнамери. Щото преди това - сменен регион на "Канада" даваше грешка "implausible vehicle history" - явно през GPS-а (дето няма карта за БГ) разпознава, че не е в Канада . Еди пак промени настройките на някакви европейски с палене на дневни светлини и опцията да се заключва като вдигнеш над 20-30 км/ч изчезна. Отдавам го на факта, че в някои западни страни е забранено заключването отвътре ако има хора - затрудняваш спасителните екипи при евентуална нужда. Иначе това с бибиткането си го има в настройките от копчетата на таблото
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Бях при Еди, включи ми дневните светлини, както и бибиткането, но не можа да намери екстрата за заключване... а тя ми е най-необходимата. Намерих някакъв човек в Блаканстар, който каза, че на "символична цена", ще ми я настроят... знаели как става...

Ще пиша допълнително какво е станало.

Коментар

При мен това е настройка през дисплея, само трябва да си поиграеш да го намериш и ще стане. Успех.
        JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
        Тел: +359 887 847261

Коментар

Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнение
          При мен това е настройка през дисплея, само трябва да си поиграеш да го намериш и ще стане. Успех.
          Това. С бутона menu на evic-a втората опция е това. http://www.wkjeeps.com/wk_evic.htm

Коментар

Първоначално публикуван от huntingdog Преглед на мнение
            Това. С бутона menu на evic-a втората опция е това. http://www.wkjeeps.com/wk_evic.htm
            Това изчезва като опция при регион Европа с активирани DRL.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Това изчезва като опция при регион Европа с активирани DRL.
              А при мене никога не го е имало...

Коментар

Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнение
                А при мене никога не го е имало...
                При мене го имаше самозаключването, но нямаше DRL. При активиране на DRL чрез смяна на регион "Канада", пак си го имаше, но след проверка за грешки по метода "с ключа" даваше грешка U140E-implausible vehicle configuration data received и още някаква с U140* - implausible vehicle history. Еди пак го човРъкна със скан-туула и останаха DRL, не дава грешки, но и изчезна от менюто опцията да се самозаключва.
                Прочее, трябва да се внимава с опциите на това самозаключване, защото:
                - има опасност да се самозаключи с ключ на таблото след като престои паркирано известно време;
                - след самозаключване, при гасене на двигателя, отключва всички врати и багажника;
                - след самозаключване, ако тръгнеш да излизаш, дори и при работещ двигател, отключва всички врати и багажника.
                Последните две опции крият риск от мангалски обир по схемата "Бацееей, глей дзадна гума ти е спаднАла?" Но могат да се регулират. Можеха, де, при мен - вече ги няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X