Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма ток (Гранд Чероки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няма ток (Гранд Чероки)

Здравейте! Моята мъка с това ново Гранд Чероки продължава! Днес сутринта ми изчезна тока! Не бях карал колата 4 дни и сутринта се опитвам да отворя и нанайсиии... Няма аларма,дистанционно,фарове,аварийни....нищо! Все едно че няма акумолатор / там е-проверих /. Проверих и всички консуматори на ток бяха изключени. Някакви идеи? Дали да дам ток от друга кола? Някаква опастност за бордовата електроника?

До: няма_ток?

Какво е Гранд Черокито

Коментар

Има неща които никога не се изключват, така че ако е слаб акумулатора има вероятност да го източат. Та не разбрахме какъв е Джипа?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

quadra ме изпревари! Умрял акумулатор! Особенно когато е студено умира бързо!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Jeep Grand Cherokee '07 4.7 V8 Limited 7500km

Коментар

Абе казал си е човека- гранд чероки .Според мен си е утечка

Коментар

Първоначално публикуван от barty Преглед на мнение
              Jeep Grand Cherokee '07 4.7 V8 Limited 7500km
              Уау.
              Много рано бре.
              Че той не е ли в гаранция.

Джипа е нов, а акумолатора?
              Да не е внасян с автовоз от Германия.
              Сигурно акумолатора е стар.
              Може и да има някакъв постоянен консуматор, това е по-малко вероятно.
              По принцип можеш да го запалиш с кабели НО не е добре акумолатора да е напълно изтощен защото така се натоварва генератора и като нищо може да изгори. Или слагай нов акумолатор или зареди този.

Коментар

Подобно нещо се случи на една Х5 на автосалона във Варна през лятото.
                Новите автомобили е всеизвестно че са лакоми на ток и в комбинация със слаб акомулатор и студеното време няма какво да ви учудва.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Компютъра винаги е включен за да не си загубва настройките. Така че ако е слаб акумулатора си го изяжда за норматив.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

на Мерседеса ми (124 купе) когато не го карам 3-4 дни няма проблем. Оставя ли го над 4 дена - акумулатора умира. Хвърлих стария - купих нов Силвер Бош. 5 дена държи - после умира. Мерих консумации, алтернаторът зарежда колкото трябва - на 6-я, макс - 7-я ден - няма н икой...Омръзна ми да се занимавам, заредих го на бавен заряд до горе и махам клемата. За сега не ми създава проблеми. Чух от някъде че компютърът се тествал от време на време, в комбинация със студеното време - бързо се изтощава батерийката.

Коментар

Нищо странно: 3 дни = 72 ч. При 1 А постоянна консумация (само 12 Вт), акумулаторът се източва. Карайте си колите, за да са ОК!

ПП За да не флудвам, един бърз въпрос: как се показва усредненият разход на гориво на дисплея?

Коментар

Заредих акумолатора на място с кабели / добре че не си продадох BMW-то/ и след 40 мин. зареждане запали. Благодаря ви за помоща

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X