Здравейте колеги,От около една година съм собственик на WJ - 2002 v8 - high output модел и имам нужда вашето експертно мнение.Бихте ли могли да ми препоръчате някои по - "народен" сервиз :Д със качествено обслужване от който самите вие или някой ваш познат е останал доволен, алтернатива на Балкан Стар (тъй като цените там в момента не са ми по джоба).П.С - знам за "Дядо Владо", но ми е интересно да науча има ли други подобни сервизи в София.Благодаря ви предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Добри - доверени сервизи за WJ в София
Свий
X
-
От: Добри - доверени сервизи за WJ в София
При "Деди" имаше и момент на демокрация.Беше го формулирал "мастурбант" , т.е. дава ти се възможност и сам да изръкомахаш проблема.При определени условия.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Колегата иска форумното експертно мнение за "експертно мнение" в "по-народен сервиз". Във всяка по-народна кръчма има кой да се изкаже експертно по всякакъв въпрос дори само с/у компания.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Много философски го изказваш.Дай малко по-простичко.Ако не можеш , да го формулирам!"Къде правят качествено , черпят кафе и работят за мерси"Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
"По-народен" от дядо Владо няма.
По-добрата "алтернатива на Балканстар" - известния сред мРецедесаджийските среди "Сервиз на Генади", същият из джипарските среди известен и като "Сервиза на Еди", ма не е кой-знае колко "народен".България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение"По-народен" от дядо Владо няма. По-добрата "алтернатива на Балканстар" - известния сред мРецедесаджийските среди "Сервиз на Генади", същият из джипарските среди известен и като "Сервиза на Еди", ма не е кой-знае колко "народен".!
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеКоректните "народни сервизи" не влизат у ряката ако не знаят къде е брода!
Но в интерес на обективността може да споменем и quadra. Бачка си, пълно е с хамерикански СУВ при и около него. Намира се тук:
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТова не ми стана особено ясно, ибо ряката е отдавна "канализирана" при дядо Владо и не става за газене. Но в интерес на обективността може да споменем и quadra. Бачка си, пълно е с хамерикански СУВ при и около него. Намира се тук: [ATTACH=CONFIG]955683[/ATTACH]Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеАз залагам името и репутацията си СРЕЩУ каквото и да е вземане даване с Димата/Дмитрий Куадра, който както иска така да го чете!
Дето се казва - имА дръзновението и творческия порив. Но и не само затова го споменавам - много собственици на американски возила си го търсят, минава за един от "гурутата" в тази пазарна ниша.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Според мен зависи какво точно искаш да правиш. За ходова част, масла, климатика и жиците ползвам един сервиз. За двигателят (2.7 ЦРД) - човек който се занимава основно с това. И някой неща сам си ги правя. Например изгоря панела на радиото и се наложи да си заръчам от Китай и да си го сменя сам.
Коментар
-
Аз така и не мога да разбера какво им е толкова страшното на тия коли че не искат да ги пипат. Двигатели като двигатели, единственото по странно нещо е че диференциалите не са като на повечето автомобили-разглобяеми прасе и кожух на моста, ама нищо страшно. Има цели мостове на разумни цени.
Кое им е страшното.
Поздрави!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар