Здравейте на всички,нов член съм и имам желанието да си закупя такава машина.От около месец наблюдавам пазара на коли и съм прегледал почти всяко едно публикувано за продажба.Спрял съм се на този екземпляр като главно единственото което не ми допада е че липсва подгрева на седалките.Ще се радвам да споделите за какво трябва да се огледа този тип машина преди покупката.Интересно ми е някой дали е ходил да го гледа на място да сподели мнение.И не на последно място колко струва едно обслужване на една такава машина (ремъци,ролки,водна помпа,масла и филтри ,накладки и т.н.).Разбрах от четене ИЗ форума че проблемен е шарнира като цяло ,ако има и някой други по главни проблеми за който собствениците са се сблъсквали ще ми е интересно да разбера.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Cherokee KJ 2.8 CRD
Свий
X
-
От: Jeep Cherokee KJ 2.8 CRD
Намери си читав майстор, който ще се занимава с този автомобил. Аз се хвърлих на 2.8CRD Liberty и се оказа, че в 150 хиляден град няма ни един, който да се наеме да му смени ангренажа, а какво остава за нещо повече! Виж двигателя дали не хвърля масло отдолу, дали има картерни газове и пуши ли чернилка отзад.JEEP Liberty 2.8CRD Limited 2005
-
От: Jeep Cherokee KJ 2.8 CRD
Първоначално публикуван от Валери Недялков Преглед на мнениеОбслужването на двигателя е от 7-800 до 2000 лева.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар