От: 2 DIN "китайче" на Jeep. Възможна ли е мисията?
Наистина не разбирам иронията ти. Търся хора, които на практика са се сблъскали с предизвикателтсвото, а не да чета какво пишат продавачите. Например аз чак от тази тема разбрах, че трябва "конвертор" както ти му викаш (макар, че едва ли ще мога от задния кланик да управлявам музиката
)). А ти замислял ли си се, че е пълно с обяви на продавачи, които твърдят, че става за всичко. Ето ти един цитат от обява в olx. На мен моделът ми допадна, но както разбирам е абсурд да се случи както е написано в обявата:
"6.6" инчов 2 дин мултимедиен тъчскрийн MP5 плеър, с Андроид 6.0.1, с WiFi, поддържа всички приложения и функции на таблет (YouTube, Facebook, Skype, Viber и много други), навигации и игри. Съвместими с всички автомобили, бусове, автобуси и камиони с 2-ен дин и захранване 12 волта. Може да се използва и като видеорегистратор, чрез включване на допълнителна камера, да стартира с логото на марката на автомобила и още безброй екстри. Поддържа задна камера за паркиране. Бързи бутони от волана, които могат да се обучават според предпочитанията на шофьора."
Пълно е с обяви, в които пише, че са съвместими с всички марки. Ама май не е точно така.
Първоначално публикуван от Alamo
Преглед на мнение
)). А ти замислял ли си се, че е пълно с обяви на продавачи, които твърдят, че става за всичко. Ето ти един цитат от обява в olx. На мен моделът ми допадна, но както разбирам е абсурд да се случи както е написано в обявата:"6.6" инчов 2 дин мултимедиен тъчскрийн MP5 плеър, с Андроид 6.0.1, с WiFi, поддържа всички приложения и функции на таблет (YouTube, Facebook, Skype, Viber и много други), навигации и игри. Съвместими с всички автомобили, бусове, автобуси и камиони с 2-ен дин и захранване 12 волта. Може да се използва и като видеорегистратор, чрез включване на допълнителна камера, да стартира с логото на марката на автомобила и още безброй екстри. Поддържа задна камера за паркиране. Бързи бутони от волана, които могат да се обучават според предпочитанията на шофьора."
Пълно е с обяви, в които пише, че са съвместими с всички марки. Ама май не е точно така.
Коментар