Здравейте, притежавам Grand cherokee (wj) с двигател 2.7, 2002г. Имам  нужда от помощ, съвети и мнения. Гранд ми влезна в авариен режим, чек  лампата светна, колата блокира на втора предавка едвам се движи. При  паленето няма проблем чек лампата не свети, но когато преместя лоста от Р  в позиция R се чува шумно превключване и лампата светва. При  преместването от R в позиция N преместването става нормално и лампата  изгасва, но когато преместя на директна D се чува шумното превключване и  лампата светва. Мисля че това се дължи на аварийния режим, защото до  този момент не ми се е случвало да влиза в авариен режим. С метода на  ключа проверих номера на грешките и те са: Р0702 и Р0836. 
Ще съм много благодарен на всички, които биха ми помогнали. Ако имате въпроси и нещо не ви е станало ясно питайте!
					Ще съм много благодарен на всички, които биха ми помогнали. Ако имате въпроси и нещо не ви е станало ясно питайте!

Ти ша кажеш - диагностика е правена с ключа!И да знаеш "D" е директна , щото и на английски и на български е така.
Ти ша кажеш - диагностика е правена с ключа!И да знаеш "D" е директна , щото и на английски и на български е така.

)
)
Коментар