Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя jeep

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Искам да си купя jeep

Здравейте колвги,
    след като Renegade отпадна като вариант искам да попитам за мнението ви за Cherokee 2.0 CRD, 2017 година, ръчка, дизел, на малко километри. Ако някой сподели впечатления ще съм много благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      231 е бестселър на джиповите раздатки, даже на Wrangler се слага в HD версия, а 242 е кекав шосейник за неумеещи да карат на Дзадно такива като тебе.
      Куцата 42RLE ми дай едно оплакване от нея из целия интернет? Конвенционална хидро-механична сглобка, класика еееййй, "от инжИнери мислена, не от счетоводители".
      Мале, това едва сега го прочетох.
      Глупост, след глупост, мила моя майне ле...

Я раздуй за 231 heavy duty на Вранглера и какво общо има с това 231 в твоята кочина?
      Дай да си поговорим за 42RLE-то. Кое и е хубавото? Че е само с четири предавки, при което Либъртито с нея гори като змей, пък не върви? Защо ли я слагат само на бензиновите двигатели и то след 2003 година (до тогава са слагали 545RFE? Дали не е защото се цели поевтиняване на продукцията. Я дай да си поговорим и за слабата задна предавка, която в комбинация с 4х4 не може да качва бордюри.
      Ами за слабичката първа? Която в комбинация с по-малкия въртящ момент на бензина (при по-високи обороти) го прави ТООООЛкова подходящ за off-road...

Изобщо, слаб 2 по материално-техническата част, чиче...
      "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
        ... Я дай да си поговорим и за слабата задна предавка, която в комбинация с 4х4 не може да качва бордюри.
        Ами за слабичката първа? Която в комбинация с по-малкия въртящ момент на бензина (при по-високи обороти) го прави ТООООЛкова подходящ за off-road...
        ...
        Слабата задна на тази кутия е факт не само при Либърти, ами и при Гранд (42RE). Виж, първата, поне на 42RE, не ми се е видяла толова слаба. За офроуд, освен другото, са измислени и бавните.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

При WJ-я е друго.
          Дори и най-слабата комплектация на WJ (4 литровия бензин) има 225 lb⋅ft въртящ момент и то при 3000 об./мин. 4,7 вече има 295 lb⋅ft
          Дизелите са съответно 283 lb⋅ft (за 3,1 TD на VM) до 370 lb⋅ft (за 2,7 ОМ на Mercedes).

KJ-я има 235 lb⋅ft, но при 4000 об./мин.

При почти равни други условия, това дава отрицателен ефект.
          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

Коментар

Факт, че продавам "Хемито", а "либито" ъпгрейднах и смятам да си го карам. Аз никога не съм имал проблеми със задна скорост, нито на 4х2, нито на 4х4. Па вие си карайте тракторите.

Прочее, специално за Чичовото едно допълнение - да прочете с каква АСК и раздатка е оплакалият се, че не ще да му качва бордюри на заден ход
            Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 04-02-18, 22:42.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Факт, че продавам "Хемито", а "либито" ъпгрейднах и смятам да си го карам.
              Я изложи съображения?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Я изложи съображения?
                Конкретно за продажбата съм писал - липса на пари да си доплатя данъците за миналата година. За запазване на "Либито" също съм писал - парт-таймът е много по-адекватен извън пътя. Явно и производителите мислят така.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Прочее, специално за Чичовото едно допълнение - да прочете с каква АСК и раздатка е оплакалият се, че не ще да му качва бордюри на заден ход
                  Кутията е като твоята:
                  Първоначално публикуван от sdg Преглед на мнение
                  Кутията е 42RLE.
                  Раздатката е NV242. Именно това коментирахме в темата, че по-съвършената раздатка в комбинация с по-калпавата кутия е довела до ситуацията. Каруци пригодени за двойно само в калта като твоята не сме обсъждали.

Коментар

...
                    Уфф, Чичовото, когато се научиш да караш "Jeep" без да го обръщаш на асфалт, тогава сА проЙзнасяй.

Коментар

Оф.

Гагич, станал си като медия на Пеевски.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Оф.

Гагич, станал си като медия на Пеевски.
                        Те пеевските медиЙ се ползват с най-голямата аудитория и имат най-много поклонници и следовници (тип Чичовото и др. подобни типажи). Аз уви, съм нещо като ... (айде да не я рекламирам).... правилната медия, разобличаваща митовете и фалшивите новини, от което печели само все по-настървени плюватели

Коментар

Е за тва съм му фен на Гагич, че е неуморим !
                          ... или по-скоро, не мОе сЕ зАпре !
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

...Аз уви, съм нещо като...
                            Важното е, че техническите аргументи винаги ги пренебрегваш за сметка на тъпите подхвърляния, белким някой се хване...

P.S. Ама вече за трети път, се обръщаш към моята катастрофа, като основен аргумент в спор с мен, което показва какво точно си!

Коментар

Аз за Жип практически сведения най-много съм получил именно от Гагича. Е да де, с известно съобразяване че нещата ги казва именно Гагич.

Коментар

Важното е, че техническите аргументи винаги ги пренебрегваш за сметка на тъпите подхвърляния, белким някой се хване...

P.S. Ама вече за трети път, се обръщаш към моята катастрофа, като основен аргумент в спор с мен, което показва какво точно си!
                                О-о-охх, на чичо техничарчето... с извадките от уикибукс и т.п. дето основният му аргумент в спорове с мен е... възрастта ми , да не ровя - "сенилно дърто чиче" и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X