Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя jeep

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам да си купя jeep

Първоначално публикуван от Alamo Преглед на мнение
    За какъв модел става въпрос?
    Grand Cherokee след 2010 г. са с италианския VM 3,0 литра, 2007 до 2009 (всъщност до 2008 вкл.) са с мРецедесов 3,0 литра дизел и мРецедесова авт. скоростна кОтия, 5-степенна.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

В книгите пише 2004-2010 с ОМ642.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
        Ся не ми се рови, но мисля че прехвалените ти бензинови двигатели ползват примитивно газо разпределение с долен разпределителен вал, концепция 50-те. Сигурен съм, че не знаеш за какво иде реч, но има уики..
        За много години. Радвам се да те видя във форума.
        Не си много прав за долния вал. В цитирания текст можеш да откриеш причината, защо HEMI са забранени в NASCAR.

1954г.Lee Petty печели NASCAR Grand National Championship ,карайки Chrysler и Додж HEMI.
        1954г.Cunningham печели с HEMI отново Sebring състезанието,финишира 3ти на Le Mans.
        1954г.Dodge Red Ram HEMI(кабрио) печели Indy 500.
        1955г.Chrysler представя модела 300.
        1955г.Chrysler 300 е с 331 куб.инч. HEMI двигател,първата кола в историята с 300 конски сили.
        1955г.Tim Flock кара Крайслер 300,и печели Daytona Beach.
        1955г.Chrysler предоставя 250 к.с. в New Yorker и 280 к.с. в Imperial.
        1955г.Frank Mundy печели AAA Championship,с Крайслер 300.
        1956г.DeSoto Fireflite,обурудван с HEMI печели Indianapolis 500.
        1956г.Chrysler 300-B има 354 куб.инч. двигател,с 340 к.с.
        1956г.Buck Baker печели NASCAR Grand National Championship с Chrysler 300-B.
        1956г.Chrysler 300-B отбелязва World Passenger Car рекорда в Daytona Beach,с 212км/ч.
        1957г.Chrysler 300-C HEMI има 392 куб.инч. двигател,с 375 к.с.
        1958г.Don "Big Daddy" Garlits достига 272км/ч със своя драгстер - "Swamp Rat" HEMI.
        1958г.В Bonneville,клас E,Chrysler 300-D отбелязва нов рекорд - 251км/ч
        1964г. A.J. Foyt печели Firecracker 400 в Daytona.Автомобилите на Plymouth or Dodge водят всяка обиколка.
        1964г Chrysler представя 426 куб.инч. HEMI.
        1964г.426 HEMI дебютира на пистата,каран от Richard Petty,и печели Daytona 500.
        1964г. Don Garlits чупи рекорда 320 км/ч за 400 метра,като постава нов рекорд - 323км/ч (7.78 сек.).
        1964г. Jim Paschal печели NASCAR World 600 на Charlotte Motor Speedway,с Plymouth,задвижван от HEMI.
        1966г. Richard Petty отново печели Daytona 500 с неговия HEMI Plymouth Belvedere.
        1966г.Dodge Charger,обурудван с HEMI печели NASCAR Championship,Plymouth е второ място.
        1967 Richard Petty печели 27 Grand National състезания с Plymouth,задвижван от HEMI двигател.
        1968г.Предлага се Plymouth Road Runner да е 426 HEMI двигател.
        1969г. Dodge представя Charger 500 HEMI, печели 22 състезания в NASCAR.
        1970г.С Didge Charger на Daytona състезанието,Bobby Isaac поставя нов рекор - 325км/ч.Печели и шампионата в NASCAR.
        1971г. Richard Petty печели за трети път NASCAR Grand National Championship,сPlymouth Road Runner,задвижван от HEMI.
        2003г. 5.7 литровия HEMI "Magnum" произвежда 345 к.с. (257.3 kW),508 N·m.
        2003г. 5.7 литровия HEMI "Magnum" в Ram 2500/3500 предлага най-добра мощност и ускорение в класа си.
        2003г. 5.7 литровия HEMI "Magnum" е първият двигател на Chrysler,който използва по две свещи на цилиндер.
        2004г.Ram 1500 и новия Dodge Durango се предлагат с 5.7 литров HEMI.
        2005г.След толкова години,HEMI двигателя най-после отново задвижва автомобили на Chrysler(300C) и Dodge(Magnum R/T).Моделите са с 5.7 литров HEMI V8.Моделите предоставят 340 к.с. (254 kW),5,000 оборота в минута и 525 N-m.
        2005г.Направен е 6.1 литров HEMI,за Chrysler SRT8(425 к.с.,317kW,6000 оборота в минута,596N-m,),най-мощният натурално аспириран V8 двигател,някога създаван от Chrysler.
        2005г. Компресията от 9.6:1 е увеличена на 10.3:1.
        2006г.Chrysler е първият,който предлага изключване на цилиндрите(MDS).
        2006г.MDS системата е стандарт при Chrysler 300C,Dodge Magnum R/T,Charger R/T, 5.7литровия HEMI Jeep Grand Cherokee,Jeep Commander,Dodge Durango и Ram 1500.
        2006г.SRT линия от модели е разширена - Dodge Magnum SRT8, Dodge Charger SRT8,Jeep Grand Cherokee SRT8.Всички са задвижвани от 6.1 литров HEMI двигател.
        2007г.Приблизително 1 мил. автомобили са обурудвани с MDS на Chrysler.

Коментар

Първоначално публикуван от svesim Преглед на мнение
          Здравейте колеги,

Понеже темата е за Jeep, искам да попитам за мнението ви Jeep renegade Limited, 2017 година, бензин, автоматик, 140кс, на малко километри. Ще се ползва основно за дълги пътувания и малко градско, без да се ходи по поляни и гори.
          Благодаря предварително на всеки който сподели полезна информация.
          Моя Jeep е по-стар (2004та) и не е Renegade. Ама ако е само за асвалтово каране има далеч по-удачни решения. Ако Renegade-a е в графата паркетник евентуално бих го считал за опция.

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
            Ей, младежи, слушайте дядо...много е важно...
            Аз, поради не особено успешните си избори на съпруга коли избирам по практическите резултати.

Сега съм се замислил дали един WJ или WK ще ми е прекалено голям таралеж в гащите.

Ама сигурно да.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              ...
              Сега съм се замислил дали един WJ или WK ще ми е прекалено голям таралеж в гащите.

Ама сигурно да.
              Еее къде е БелИчката рЯка край Костинброд.

P.S. Понеже си имаш Ужазка, WK/WH би бил добър вариант за теб, а това, че Съдбата му връща на Гагич е съвсем друга тема.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Аз, поради не особено успешните си избори на съпруга коли избирам по практическите резултати.

Ама сигурно да.
                Какъв тареж в гащите с WJ!? Това е един прост автомобил, без тайни като здравина и подръжка. Отделно сравнително масов (дизеловата комплектация), което предполага голямо предлагане на части втора употреба.
                При внимателно и търпеливо избиране шанса да се набуташ е минимален.

Коментар

Абсолютно сигурно е, че няма да е дизелов. Че е прост знам. Това е едно от нещата които ме привличат.

При положение че никога и при никакви обстоятелства няма да ми изкара нито един лев а откъм пари само ще се купи и поддържа, ясно е и че ще се набутам.

Но още не знам колко ще се набутам. Въпросът е с баланса.

Коментар

Комплектацията с дизеловия ДВГ на МБ е безпроблемна и остава въпроса на + и - , дизел - газ, щото това 4.7 масово се газифицира............

Коментар

• От: Искам да си купя jeep

Само на мен ли заглавието на темата и коментарите започнаха да ми звучат като текста на една беседкаджийска песен: "Купи ми мамо топ, топ ми купи..."
                      ...Вегетарианците са прекрасни. Обичам да ям вегетарианци и като се замисля, съм ял само вегетарианци...
                      ...0888 766485...

Коментар

Религията не ми позволява да придобия дизелов автомобил, ако съществува същия модел бензинов.

Коментар

Религията не ми позволява да придобия дизелов автомобил, ако съществува същия модел бензинов.
                          Е те туй ми се харесА!!!!Закачам си го!.......ама нещо ни мога!
                          Последно редактирано от traun; 31-01-18, 12:52.
                          Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                          0888854582
                          Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                          Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Хемито ми се продава... ма не се купува нещо засега, де - още не съм го обявил официално никъде.
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                              Е те туй ми се харесА!!!!Закачам си го!.......ама нещо ни мога!
                              Мисля че не може да има повече от 3 реда подпис.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              Хемито ми се продава... ма не се купува нещо засега, де - още не съм го обявил официално никъде.
                              Аз примерно не знаех че се продава. Можеш да ми го оферираш на лично.

Коментар

Потекоха ми лигите, ама не е за моята уста лъжица !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X