Както пише в темата, търся грамотно да ми се сменят упоменатите масла. Масла и добавки имам мопарски. За София става дума.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся някой да ми смени масло в раздатка и дифове като хората
Свий
X
-
От: Търся някой да ми смени масло в раздатка и дифове като хората
Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнениеКакто пише в темата, търся грамотно да ми се сменят упоменатите масла. Масла и добавки имам мопарски. За София става дума.
-
Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнениеИли ТУКТия ползвал ли си ги?
Към автора на темата - по-грамотен по въпроса от дядо Владо няма да намериш.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Предпочитам да не е някой дето е експерт по всичко, а да има опит с Джип, да е извършвал процедурата и да не еспериментира върху колата. Да, сигурно повечето майсторри могат да я извърват тая смяна, най-вероятно и аз ако се измъча ще мога, но идеята ми не е такава.WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТия ползвал ли си ги?
Към автора на темата - по-грамотен по въпроса от дядо Владо няма да намериш.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеДядо Владо е в Костинброд а в другия край на София в Дружба е сервиза на Влади33 от форума...България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТ.е. на Влади33 сервизът ВЕЧЕ се казва "Трансексперт" ? "Под вънкашност чужда и име ново"... и без адрес и каквито и да било контакти в сайта му...Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
То пък много голямата философия при смяната на масло, та да се търси сериозен майстор.
Ако става въпрос за ремонт на двигател или диференциал(примерно)-разбирам, ама за смяна на масло???Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТо пък много голямата философия при смяната на масло, та да се търси сериозен майстор....The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеМоже да ти е смешно, ама аз преди време си водих колата на таз драматично несложна процедура (смяна на масло на двигател) в реномиран сервиз. След като си я взех, се оказа, че тече от масло от пробката за изтакане. Понеже в същото сервиз бяха твърде натоварени, за да ми приемат колата повторно, се принудих да я закарам другаде. Оказа се, че първите изтървали дихтунгата в маслото вероятно, не сложили нова.. Та в другия сервиз ми източиха новото масло, туриха дихтунга, пак го наляха и за парите се сещаш. Ко ще кажеш?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
За успокоение на автора на темата - дядо Владо "има опит с Джип", предимно с Jeep, най-вече с Jeep и чааак от година и нещо насам "с отвращение" се захвана и с други марки, вкл. неамерикански, при което "е извършвал процедурата" многократно - едно 90 % от форумните собственици на марката си обслужват при него колите + N на брой непомирисващи форума собственици на "Jeep" и няма да "еспериментира върху колата", доколкото вече се е наекспериментирал с моето "Hemi"България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеМоже да ти е смешно, ама аз преди време си водих колата на таз драматично несложна процедура (смяна на масло на двигател) в реномиран сервиз. След като си я взех, се оказа, че тече от масло от пробката за изтакане. Понеже в същото сервиз бяха твърде натоварени, за да ми приемат колата повторно, се принудих да я закарам другаде. Оказа се, че първите изтървали дихтунгата в маслото вероятно, не сложили нова.. Та в другия сервиз ми източиха новото масло, туриха дихтунга, пак го наляха и за парите се сещаш. Ко ще кажеш?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕ преебали са те. Отиваш, слагаш пръст на дупката. Завиваш. Падат три капки и половина на земята
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеРадвай се. На колега му бяха наляли новото масло без изобщо да сложат пробката.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар