Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лентов кабел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лентов кабел

Един тъп въпрос..
    Като купих колата не и работеха клаксона и мултиволана.. Продавача философстваше, че е бушон/реле.. Уж всички са здрави, лампи по таблото не светят.. Как да замеря лентовия кабел?

От: Лентов кабел

Умната, че там където ще ръчкаш има едни кабелчета, склонни да нанасят физически и финансов нокаут при груби грешки...

Коментар

Кв'о ще го замерваш, направо го смени. Аз моя го взех от една морга за 10лв. Е имаше и такива дето ми искаха и 50лв
      п.с. Става от всички WJ

Коментар

Аз ще го сменя.. Ама ми стана интересно, защото повечето като им изгори кабела и им светва и еърбега

Коментар

Първоначално публикуван от Spermo Преглед на мнение
          Аз ще го сменя.. Ама ми стана интересно, защото повечето като им изгори кабела и им светва и еърбега
          Така наречения ЛЕНТОВ КАБЕЛ ( по ригинал се зава пружиненкабел,щото е навит като часовникова пружина) е наи евтиното решение за прекарване на сигнали от неподвижно нещо (бодито на колата) до въртящия се волан.(подвижен).

Аирбега се води сеифти и само на някои много дърти коли не се прави диагностика,та и съответно като дадеш на контакт( В общия случай) юнита дето
          управлява аирбега го проверява и ако не отчете че всичко е наред( да речем прекъснат кабел) светва ламба да покаже на водача че нещо в тая система не е ОК.

Коментар

Ясно. Направо ще поръчам нов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X