Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висока позиция на шофьорската седалка във WJ Overland 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Висока позиция на шофьорската седалка във WJ Overland 4.7

Здравейте,
    Дали някой може да сподели впечатление за позицията на шофьорската седалка в ГЧ WJ 4.7? Понеже ми влиза в погледа това добиче днес ходих да го тествам и не можах да сваля предния край на седалката достатъчно за да ми е комфортно! Пи спускане надолу стигна до едно положение и започна да щрака мотора и така и не ми стана комфортна тая джипка. Задния край потънал а предния високо и така някак си смъкнат назад седях и в тавана ми опря главата, а аз съм и висок де - 1,93! Дали е общ недостатък на модела или аз уцелих кофти седалка?

От: Висока позиция на шофьорската седалка във WJ Overland 4.7

Има същият проблем. Сваляш седалката и раздвижваш всичко което се движи отдолу. При мен беше всичко в ръжда и се наложи да разпробивам нитовете които държат седалката за шейната от предната страна. Не напъвай моторчетата, че от това щракане се изяждат зъбните колела. Аз и тях смених. И после яко грес навсякъде.
    Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD 2004 Facelift
    Моят канал: https://www.youtube.com/channel/UCtDVShnVmcfYEPWh8igsSNg?view_as=subscriber

Коментар

Въпрос на предпочитание. Аз също съм толкова висок и седалката ми е мах отпред и в средно положение отзад. Но все пак огледай отдолу и сравни с пасажерската. Вероятността тя да е ок е по - голяма.
      WG Limited 2.7 CRD 02
      WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

Седалките са много меки, поне платнените(Аз съм с Ларедо), което повечето хора много харесват, но аз потъвам в тях и се получава същия ефект отзад на Д-то ниско, при коленете високо. Сложих си една бамбукова постелка която втвърди малко усещането. Аз съм 1.78 мисля и карам с максимално вдигната седлака нагоре и предния ръб на седлката е изравнен с предния ръб на плочката на скоросния/раздатката лост ня който са изписани позициите. Над главата ми има може би 5 пръста.
        WG 2.7 CRD

Коментар

Хмм, странна работа! Трябва да опитам още някой такъв автомобил за да сравня, ама ако се окаже, че си е така ще ми е малко странно. Аз обичам по-високата позиция на шофиране и може би малко съм свикнал на височки коли. Това, което тествах беше WJ Overland 4.7.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X