Здравейте.. Пуснаха ми една муха и мисля да пробвам да и боцна една газова уредба уж да живне малко.. Някои пробвал ли е и има ли ефект?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand cherokee 3.1 td + газ?
Свий
X
-
От: Grand cherokee 3.1 td + газ?
Ей това нещо ако се случи на 3.1 ще влезне в топ класации.Ако не върви сега и с газ няма да тръгне, а само ще набиеш едни пари, които ще избиваш доста време. За намаляване на разход, може би до 20%. Газ за дизел, за мен е страшно неефективна система.
R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
-
Засега съм доволен от моторчето, спънато е ,но толкова си може ..зависи на какво свикнал ..спряло служебния ми джип е направо мъртвец тоя Гранд , но просто един авер ми пусна муха .. На неговата фронтера Б 2.2дти с обикновено газово падна на 7л нафта в града и 2-3л газ, а само на нафта 12-13л.
Не знам за какво наливане на пари говориш , но едно обикновенно газово е 100лв втора употреба, а аз имам налично такова .. по сложното е кой ще се хване да го монтира за пробата
Коментар
-
не е лошо като идеябратчето ми си направи мерцедеса така
123 ка 200 дизел,не го направи за икономия,той така и не го кара,а заради мухата
нямаше голям срив във мощноста но и голяма икономия също
така че ако си търсиш играчка,направи си кефа
ако може след време пиши аджеба как се е получила хавата
Коментар
-
Първоначално публикуван от Spermo Преглед на мнениеЗдравейте.. Пуснаха ми една муха и мисля да пробвам да и боцна една газова уредба уж да живне малко.. Някои пробвал ли е и има ли ефект?
Ако случаино не знаеш- тука в Америка производителя не е длъжен да обавява колко НОМИНАЛНО харчи колата.
Локума в консумацията на гориво се предава на Агенцията за протекция ,нещо такова и е името на българскиEnvironmental Protection Agency
Та оттам дават разход -колата може да и падне разхода максимално ( consumption up to X miles per 1 gallon) които обикновено е рекламен .
Съответно даже и на чисто нова кола потребителя в 99% не може да иде до дилара и да каже -бе тая кола гори много- ми то няма дефиниция колко и от дилара обикновено му казват с благи думи че
шофиора е сакат и не знае как да кара икономично.
Коментар
-
По принцип не е идеята да има икономия , а да си начеша крастата да видя дали ще има повече мощност, защото при на авера фронтерата разликата е много голяма ... А ако има и икономия , добре е дошла. Само сега търся кой в Бургас или региона може да го монтира ..
Поздрави
Коментар
-
писал си ми л.с. но кутията ти е пълна и не мога да ти върна.
Дай ми линк към темата за парното, че съм изключил какъв беше случая. 3.1 имах преди 8 години и съм забравил повечето работи покрай него.R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Паджеро 2.5д направо полудява със газ . Карат го вече две години и още е живо. Икономия няма кой знай каква но пък е доста пъргаво. Но при нормално каране разхода наистина пада. В нашия случай икономия няма понеже водача го хапе коня по врата.
Коментар
-
С газ на дизел определено има ефект към повишаване на мощноста машината живва но трябва да се кара умно без сичката газ щото става като тук :
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=174090
С газта става много пъргав дизела ,на маломощни двигатели ефекта е най - осезаем.
Монтажа е е лесен не е нещо особенно.Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
Място и хора към които да принадлежи ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнениеИ аз доживях да науча, че дизел можел да се кара на пропан-бутан!ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеМотокарите за затворени пространства са само на пропан-бутан.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНо пък няма нищо дизелово в тях.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар