Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на Jeep Cherokee 2.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за покупка на Jeep Cherokee 2.1

Интересува ме на какво да обръщам повече внимание при покупка,какви са му слабите места и какъв съвет ще мидадът колегите които карат такива понеже се чудя дали дълга или къса база да избера.

Благодаря предварително.

До: Съвет за покупка на Jeep Cherokee 2.1

Първоначално публикуван от dimonik Преглед на мнение
    Интересува ме на какво да обръщам повече внимание при покупка,какви са му слабите места и какъв съвет ще мидадът колегите които карат такива понеже се чудя дали дълга или къса база да избера.

Благодаря предварително.
    Само се радвай, че не ти отговаря някой наистина компентентен по темата, а аз.Значи надолу от твоята тема има 10 страници материал(това са около 10 счупени клавиатури), които са за марката Jeep от тях поне 10% са точно за това Чероки(2,1).Та ако си решил да взимаш такова(и изчетеш всичко)следващата ти тема трябва да е"Някой ще дойде ли с мен да гледаме едно Чероки"
    Не се заяждам-просто въпроса ти е много пъти разискван и едва някой ще ти отговори по друг начин.
    Аз лично в далечно бъдеще съм решил да си взимам някакъв и чета като луд(в училище толкова не съм чел),а има много какво да се чете.
    Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

И аз съм чел доста но незнам каква е разликата между дълата и късата база и понеже един колега се беше изказал,че 2.5 бензина му липсвали блокажите та за това се интересувам.

Коментар

Примерно в тази има доста за 2.5
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2917
        Грешка това е за 2.5
        Последно редактирано от MiroSh; 18-12-07, 18:47. Причина: збарках: (
        Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

И аз съм чел доста но незнам каква е разликата между дълата и късата база и понеже един колега се беше изказал,че 2.5 бензина му липсвали блокажите та за това се интересувам.
          Колега, явно нищо не си прочел обаче. Къса и дълга база няма. Има вариант с 3 и 5 врати, но базата (разстоянието между предния и задния мост) е едно и също! Какви блокажи може да липсват? И при 2.1 и при 2.5 бензин и при 2.5 дизел няма междуосев диференциал, моста предния се включва твърдо, сиреч вече е блокиран, а заден блокаж има само LSD и то не зависи от двигателя а от комплектацията. Освен това на това време на ползване LSD-то я работи я не.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

разликата е единствено в .....броя на вратите, в размерите на купето няма разлика.

Коментар

Благодаря на всички.

Питам защото съм се насочил към тази марка от гледна точка на подръжка понеже като чета из форума са достатъчно надеждни за годините си.

Коментар

Това определено е "най-много джип за най-малко пари"
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Днес гледах един с 2.5 бензинов мотор та може ли последно за съвет дали да го взема или да си взема 2.1 дизела.

Коментар

Ако състоянието на всички възли и агрегати е близко и при двата за предпочитане е 2.5 бензин. Малко слабичък (той не че 2.1D е силен) но много здрав и дуракоустойчив двигател. Да не говорим че се газифицира лесно и после дава разход от 16л газ градско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X