Здравейте от къде мога да си купи масло Mopar за скоростната кутия и раздатката и да знам че е оригинално, а не менте. От Плевен съм
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купуване масло скоростна кутия и раздатка 2.7CRD
Свий
X
-
От: Купуване масло скоростна кутия и раздатка 2.7CRD
А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-аа-а-а-а-а-аа-а-а-а-а-а-а-а-аа!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеПак яката тема
За раздатката - оттук.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Добре де явно аз съм малоумен но навсякъде във форума и извън него се споменава за масло мопар атф +4 в скоростната кутия Нещо не ми е ясно Фабрично джипът с какво масло е мерцедесово или на мопар Това е от съображение тъй като не може да се смени цялото а само 5литра поне в Плевен няма кой даго смени. Не искам да го омешвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнениеДобре де явно аз съм малоумен но навсякъде във форума и извън него се споменава за масло мопар атф +4 в скоростната кутия ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнениеДобре де явно аз съм малоумен но навсякъде във форума и извън него се споменава за масло мопар атф +4 в скоростната кутия Нещо не ми е ясно Фабрично джипът с какво масло е мерцедесово или на мопар Това е от съображение тъй като не може да се смени цялото а само 5литра поне в Плевен няма кой даго смени. Не искам да го омешвамGRAND CHEROKEE 4.7
Добромир Добрев
O898633718
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнениеДобре де явно аз съм малоумен но навсякъде във форума и извън него се споменава за масло мопар атф +4 в скоростната кутия Нещо не ми е ясно Фабрично джипът с какво масло е мерцедесово или на мопар Това е от съображение тъй като не може да се смени цялото а само 5литра поне в Плевен няма кой даго смени. Не искам да го омешвамПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеСлучайно да си забелязал, че джиповете биват с различни мотори и скоростни кутии? ATF+4 е за скоростните кутии на бензинките.Гагич знае защо съм толкова сигурен.
Аз бих обърнал внимание на русенската оферта.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнениеДобре де явно аз съм малоумен но навсякъде във форума и извън него се споменава за масло мопар атф +4 в скоростната кутия Нещо не ми е ясно Фабрично джипът с какво масло е мерцедесово или на мопар Това е от съображение тъй като не може да се смени цялото а само 5литра поне в Плевен няма кой даго смени. Не искам да го омешвам
Много хора го сменят с минерално което отговаря на спецификацийте на мерцедесовата кутия и са доволни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнениеЗдравейте от къде мога да си купи масло Mopar за скоростната кутия и раздатката и да знам че е оригинално, а не менте. От Плевен съмGrand Cherokee WJ
Dodge Caliber
E 430 4-matic-T(S210)
GLK
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар