Обява

Свий
Няма добавени обяви.

авариен режим на скоросната кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: авариен режим на скоросната кутия

Момчета, къде точно се намира тази букса на кутията?

Благодаря
    Grand Cherokee 2.7CRD

Коментар

Само да поясня, че когато кутията е P или N през тестера виждате температурата на двигателя, независимо че четете кутията. Когато сте на D, тогава се вижда температурата на кутията. Може да се убедите в това, като отидете да четете девигателя и ще видите, че температурата на мотора ще е еднаква с това, което показва кутията на P и N. Маслото на кутията се гледа само на включена предавка.
      Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
      SSang Yong Kyron 2.0xdi
      Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

като легнеш под него откъм задницатаще видиш скоростите,в лявата страна до меката връзка има една ламаринка закачена за кутията,сваляш я и там ще видиш буксата

Коментар

Благодаря
          Grand Cherokee 2.7CRD

Коментар

Първоначално публикуван от stormbringer 66 Преглед на мнение
            като легнеш под него ..............................................,в лявата страна
            В автомобила има само едно ляво Най лесно е за ориентация по фаровете! Левия или десния не свети? Та буксата е от дясно.

Коментар

Колеги не е от буксата днес е погледнах. Грешките които ми дава са P-0700, P-1499, P-0520, P-0115. Каде да гледам и какво трябва да тарся за вапросния проблем. Конзолата на скоростите днес я махнах и видях всички букси на компа, но ми се прави че е барникано нещо, имаше обелки от кабел. Дайте савети и мнения за да знам от каде да почна. Днес светна и лампата за аербега.

Коментар

Първоначално публикуван от bulgura86 Преглед на мнение
                Колеги не е от буксата днес е погледнах. .
                И какво видя като я погледна? Вътре суха ли е?

Коментар

Беше суха и въпреки това е пак е почистих.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
                    И какво видя като я погледна? Вътре суха ли е?
                    Ми погледнал я е колегата , там е не е избягала, вързана си седи

Коментар

Грешките са доста разнообразни. По въпросите които задаваш и по начина по който споделяш наблюденията си според мен си за сервиз. Трябва само да избереш читав такъв където са поне малко наясно с модела.

Коментар

Човече ас съм от гоце делчев. Тук никои грам хабер си няма от маисторлък ,секи втори иска да ми сваля скоростите. Един ми казва че имам износени дискове ,втори че окасява вътре,трети че имам роблем с турбото направил е кола с подобен проблем. Та мисалта ми е че всеки един иска да ми сваля скоростите без да знае защо ще ги сваля. Ако сте наясно каде трябва да отида насочетеме благодаря.

Коментар

ако имаш познатиа щом си оттам няма начин да не се познавате почти всичкипопитай някой майстор дали има четец за мерцедес,поне малко по задълбочентой със сигурност ще ти прочете кутията,даже и малко от двгдруго няма да може,но поне скоростите ще трябва малко да разбере,ако е читав демайстораиначе ще пътуваш с малко кеш някъде другаде,бавно но славномоля те не ме разбирай погрешноне злорадсвам ,опитвам се да помогна

Коментар

Грешките които ми дава са P-0700, P-1499, P-0520, P-0115. Каде да гледам и какво трябва да тарся за вапросния проблем.
                            Човече ас съм от гоце делчев. Тук никои грам хабер си няма
                            Кабели, звънни ....ъъъъ утре след 11.00ч и потърси читав авто електро специалист в района
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колега насочете ме ако можете към човек които си разбира от работата. Независимо каде като имам вазможнос ще отида. не е нужно да е от гоце делчев,искам да е човек които знае какво прави. Не само да си губя времето по сервизите и да ме виждат като банкнота. Всеки иска да ти вземе парите апък авомобила ако стане.

Коментар

Човече ас съм от гоце делчев. Тук никои грам хабер си няма от маисторлък ,секи втори иска да ми сваля скоростите. Един ми казва че имам износени дискове ,втори че окасява вътре,трети че имам роблем с турбото направил е кола с подобен проблем. Та мисалта ми е че всеки един иска да ми сваля скоростите без да знае защо ще ги сваля. Ако сте наясно каде трябва да отида насочетеме благодаря.
                                Отдели си един свободен ден, звъни на Стоян в Пловдив, и му я закарай леко полеко да ти я оправи, вместо да ходиш по разни маистори които незнаят какво да правят и къде да гледат. Ще спестиш много нерви и средства.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X