Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Премахване на катализатори Jeep liberty (KJ) 3.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Премахване на катализатори Jeep liberty (KJ) 3.7

Ако на дадена кола има газ то е ясно че И газаджията е за бой, И катализаторите за смяна защото докато нагоди нещата ги е стопил.

Иначе парижката завера и катализаторите са двете страни на един проблем та е напълно нормално у вас да държат на едно, а тук - на друго.

Коментар

Ако иска да върви си има кит дросели с разклонение от ауспуха с електроклапанно задвижване .Искаш ръчка натискаш бутона и олабваш газовете директно пред катализатори ,гърнета и всичко по изпускателната уредба от въпросния дросел .Та хем върви повече ако искаш хем си покрива нормативите.Не знам обаче дали тука са законни ,щото в Щатите ги слагат.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Няма причина да не са.Принципно на затворено си работят баш като нормалните.ОБАЧЕ!Колко от вас въобще им гледат колите на прегледа?
        Щото на мен скоро не ми се е случвало независимо дали колата е "минавала метър" или е била тотално изрядна.
        Та така.А иначе аз всичко що не е в8,в10 и в12 с отворена генерация не харесвам освен ако турбината му не е по-голяма от главата ми!
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
          Ако иска да върви си има кит дросели с разклонение от ауспуха с електроклапанно задвижване .Искаш ръчка натискаш бутона и олабваш газовете директно пред катализатори ,гърнета и всичко по изпускателната уредба от въпросния дросел .Та хем върви повече ако искаш хем си покрива нормативите.Не знам обаче дали тука са законни ,щото в Щатите ги слагат.
          И в щатите не са законни. Еле па в Калифорния.

Коментар

Между другото, забелязал съм че с катализаторите имат един друг голям плюс за мен, то е че обезшумяват много добре двигателя, никакви резонаторни гърнета не могат да обезшумят така както катализаторите го правят и двигателя да мърка тихичко.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
              Между другото, забелязал съм че с катализаторите имат един друг голям плюс за мен, то е че обезшумяват много добре двигателя, никакви резонаторни гърнета не могат да обезшумят така както катализаторите го правят и двигателя да мърка тихичко.
              Категорията люде, които са израстнали до прозрението че колата трябва да е тиха, не правят и много от другите традиционни глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                И в щатите не са законни. Еле па в Калифорния.
                Е къ минават ГТП,като всичкото клип и в тубата даже са все от там ,поне болшинството?Иначе и аз си мисля ,че надали са в ред тия китове при техните изисквания за ГТП!Знам че са железни.Те тука от военните полигони си копат земята дето е капнало масло ,поне това дето видят де.
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Някъде минава, някъде не.

Пак от там са много хитрите и скрити системи за клапи. Що ли ги крият като е неудобно?

Коментар

Един черняк ми се фука с такова нещо. Питах го как минава смокчека ( американския преглед), каза, че не се сещали да ги гледат. Подозирам, обаче, че веднъж ако го набарат и направо ше го разнищят от глоби, плюс, че ще му конфискуват щайгата.

Коментар

Законно НЕ може да ги имаш тия клапи. Кой как минава и кой колко гледа, това е отделен въпрос. Аз не съм минавал никога метър, капака се отваря, гледа, после ляга под колата. И говорим за голям сив или бежов Мерцедес с детските столчета на задната седалка. Да ти замине каруцата качена на паяка отгоре, ти е най-малкия проблем...
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Честно казано, прегледите в България минават много по-обстойно от колкото в щатите. Миналия месец във Варна върнаха колата на жена ми, че не й светел единия габарит ( кой да го види !). В щатите замерват газовете и нищо друго не ги интересува, може и спирачки да нямаш, но ако не ти пуши бараката-минаваш.

Коментар

Прегледите минават много обстойно. Само, че се гледат определени неща само- изгорели газове, преработки по мотор и катализатори... Ние нямаме годишен технически преглед. Ама имаме ченгета, които налагат глоби за не светещи крушки и други подобни. И системата работи идеално /или по-добре от тая в България де/.

Коментар

Коя система работи по-добре зависи от гледната точка. Тук е рай за тарикатите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Коя система работи по-добре зависи от гледната точка. Тук е рай за тарикатите.
                              То теоритично и тук така- ти представяш ли си да няма годишен технически преглед?! Какъв кеф ще е в България! И кефа ще продължи до първата издънка на пътя. Не успял да спре, кофти му били спирачките- пандела защото си го блъснал. В България спирачките му проверени, идеални, ама не ИСКА да спре- 20 лева на полицая или малко връзки, и проблема е решен. Обаче ГТП трябва да има, и колата да е в изряден външен вид... После как я караш, зависи от връзките.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                                То теоритично и тук така- ти представяш ли си да няма годишен технически преглед?! Какъв кеф ще е в България! И кефа ще продължи до първата издънка на пътя. Не успял да спре, кофти му били спирачките- пандела защото си го блъснал. В България спирачките му проверени, идеални, ама не ИСКА да спре- 20 лева на полицая или малко връзки, и проблема е решен. Обаче ГТП трябва да има, и колата да е в изряден външен вид... После как я караш, зависи от връзките.
                                В България присъда (не е задължително да е пандела) можеш да отървеш само ако спирачките са ти отказали на излизане от пункта за ГТП. Евентуално на излизане от сервиз с фактура за ремонта на спирачките в джоба / жабката на колата. 5-10 минути по-късно и 50-100 метра по-далече, изгорЕл си.
                                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X