Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля - Wrangler Unlimited

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз да се похваля - Wrangler Unlimited

На мен пък ми се струва, че ако гордия собственик реши да обува джипката с обувките от тази на кинекс нещо ще и стягат на сегашния етап - а като порасне да носи по-голям номер обувки малко ще засрами дружката - още по-внушителен ще става ............ има накъде

благодаря за снимката - черните зверове си стоят на мястото на снега

Коментар

Честито хубава машина с много възможности за подобрения На СЕМА ги гледахме в какви ли не вариянти. Натопорчени стават почти като нормално повдигнатите пикъп тръкове.Много са предпочитани пред другите вседеходи за тунинговане в момента в САЩ

Коментар

Честито и малко поздравче от мен Пожелавам да почерпиш идеи и да ги реализираш
        Прикачени файлове
        Technical Rescue Direct - life lies in courage
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Благодаря Ви момичета и момчета,лека полека почваме тунинга,техническия отдел / kinex/ мисли по няколко варианта,а като знам какви ги мисли направо настръхвам

Коментар

Честито със здраве да го караш и да не те оставя никъде, да не ти се налага да ходиш за трактор. Добро попадение си направил.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
              Благодаря Ви момичета и момчета,лека полека почваме тунинга,техническия отдел / kinex/ мисли по няколко варианта,а като знам какви ги мисли направо настръхвам
              Не е по темата ама не ми се отваря нова та да запитам:
              А какво става с гаранцията след тунинговане?
              При някой фирми отпада гаранцията дори ако монтираш само теглич или дори да облепиш със стикери колата /на англичанин, който в БГ си основал клон на агенция за недвижими имоти си взел автомобил на лизинг и целия включително и стъклата облепил с изрисувано фолио. Когато отишъл на първия контролен преглед в сервиза го сюрпризирали, че вече няма гаранция т.к. било написано, че няма право да нарушава фабрично заложения външнен вид на автомобила/.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито и много приятни моменти с новата придобивка.Само преди година в една тема
                спорихме какъв е този Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Не е по темата ама не ми се отваря нова та да запитам:
                  А какво става с гаранцията след тунинговане?
                  При някой фирми отпада гаранцията дори ако монтираш само теглич или дори да облепиш със стикери колата /на англичанин, който в БГ си основал клон на агенция за недвижими имоти си взел автомобил на лизинг и целия включително и стъклата облепил с изрисувано фолио. Когато отишъл на първия контролен преглед в сервиза го сюрпризирали, че вече няма гаранция т.к. било написано, че няма право да нарушава фабрично заложения външнен вид на автомобила/.
                  Където "пипнеш" там отпада,при мен ще е само за ходовата част

Коментар

пред вкъщи спира една такава прелест - загледах, че на тавана има снадка над първи и втори ред седалки - всички Unlimited ли са така ?
                    тавана се сваля и става полу-кабрио ?
                    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Хаки честито братле да си жив и здрав ти и да си го караш с много кеф и да не те ядосва )

Мисля е време да си смениш аватара

Весели празници!
                      Прикачени файлове
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
                        пред вкъщи спира една такава прелест - загледах, че на тавана има снадка над първи и втори ред седалки - всички Unlimited ли са така ?
                        тавана се сваля и става полу-кабрио ?
                        Да, може да е открит отпред и закрит отзад или обратното
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                          Хаки честито братле да си жив и здрав ти и да си го караш с много кеф и да не те ядосва )

Мисля е време да си смениш аватара

Весели празници!
                          Благодаря Жорка,вече ще го сменя,защото преди един час се разделих с нея / Г класата/.Честито на новите собственници.
                          Последно редактирано от haki; 29-12-07, 17:07.

Коментар

Честито и от мен,със здраве да си я караш и ако имаш време да пуснеш малко ТТданни .
                            B+

Коментар

ТТ данните вече са променени.
                              С 2".
                              За повече ще трябват много хиляди.
                              Сега ходовете са увеличени със скромния 1см.
                              Отпред до бъмпстоп има цели 9см. Преди имаше 4см и на легналите полицаи блъскаше.
                              Отзад осемте см до ограничителния тампон си останаха без промяна.
                              Мостовете се оклоняваха от централната ос с по 3мм или общо 6мм.
                              В момента отклонението(вече) е под 1мм.

Ако някой от офицялните представители чете това,
                              нека отговори на въпроса:
                              Колко от собствениците на Вранглер JK Ънлимитет са завили волана до край в режим 4х4 и това не е коствало строшени карета на полуоските, без значение на какъв терен. Според мен нула.
                              Развих ограничителите на завоя с по 7мм и още ми се струва малко.
                              Ама оставете каретата може ли на чисто нова кола да и опират гумите при пълен завой.

Вече е готова за гуми 33х12.5

Коментар

браво, техническият отдел не спи и по празниците
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X