Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ автоматично сваляне на шофьорското стъкло?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• WJ автоматично сваляне на шофьорското стъкло?

Бъзикат ме, че имало такава екстра, програмирала се и т.н., а на мен адски ми липсва. За втория гранд такава екстра не намирам в нета. Някой нещо?

WG 2.7 CRD

От: WJ автоматично сваляне на шофьорското стъкло?

ммм това май не се програмира - шоферското цъкалче на стъклото - натискаш една идея по-силно - ако каже щрак - те ти я екстрата.

Коментар

Е то на моЙто WJ на шафиорския бутон си пише AUTO и си има две позиции!!!Или ръчно сваляне при натискане,или натискаш още малко,щраква и стъклото си тръгва надолу само!!!
      Само ме дразни че същата тая функция не я има при затваряне на прозореца!Трябва да държиш бутона докато стъклото се затвори!
      Карах една Примера преди,при нея АУТОто си бачкаше и надолу и нагоре!
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
        ... Само ме дразни че същата тая функция не я има при затваряне на прозореца!Трябва да държиш бутона докато стъклото се затвори! ...
        Да, ама през прозореца може, примерно, да има провряна детска глава ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Да, ама през прозореца може, примерно, да има провряна детска глава ...
          През шофиорскияТ прозорец!?!?!?Бамаааму!
          На доста много модели таа функция е в двете посоки!
          Само за водаческия прозорец нали!
          0888854582

Коментар

През шофиорскияТ прозорец!?!?!?Бамаааму!
            На доста много модели таа функция е в двете посоки!
            Само за водаческия прозорец нали!
            Даже и баба му да визираме ( тъщата напр.) , щом научиха колите да не стартират без натиснат съединител...И всички съвременни затварят на степени.Дори и да си задържал.
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Единствено traun е прав от всички.

Коментар

Дори и по онова време, много марки коли си следяха положението на стъклата( и не само на шофьорския). Дори и при най- малкото съпротивление по пътя на затваряне, ако не е крайно горно положение, веднага се смъкват до долу. Това го има и най- "простия" голф от тези години. Но явно WJ е по прост, та това не го може.
                Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                SSang Yong Kyron 2.0xdi
                Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Последните два пращат директно в кофата эа боклук целия механизъм при най-малък проблем
                  Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                    Дори и по онова време, много марки коли си следяха положението на стъклата( и не само на шофьорския). Дори и при най- малкото съпротивление по пътя на затваряне, ако не е крайно горно положение, веднага се смъкват до долу. Това го има и най- "простия" голф от тези години. Но явно WJ е по прост, та това не го може.
                    Е да де ама "виж заглавието на темата"!!!
                    Тук се обсъжда функцията да си пуснеш или вдигнеш шофьорското стъкло без да държиш постоянно копчето до пълно спускане или затваряне!
                    А не разни протекции.
                    Ще се цитирам че бях изненадан когато взех Жипа и установих че тази функция действа само при отваряне!
                    При един опел например бе доразвита до там че примерно при затворен прозорец щракваш бутона до край и стъклото автоматично започва да се смъква.И ако натиснеш бутона при някаква степен на отваряне,но не завършило такова,той спира!Специално тази добавка ме дразнеше защото някак си все се разсейвах кога точно аджеба да спра тъпия прозорец!Следях го с поглед!Докат си карах!
                    А относно Жипа,чесАл съм се по манерката да си представя индженерната логика на решението ама явно аз не съм толкоз логичен!
                    Даже съм си представЯл че това може да е някво изискване полицейско разбиршли,нали там /в УСА-то/ кат та спрат и било ръцете на волана,не мрдай,демек само чукваш бутона и са осираш немърдайки!!!И не мож тайничко да чукнеш пак бутона за нагоре!!!!Басси мократа фантазия!!!!
                    Та такива ми ти работи!
                    Бая .... абе наздраве!
                    0888854582

Коментар

Хамерикянска му работа. Вояджъра ми и той беше така. Идиотско е, ама е така - само надолу на авто. То тъпите голфове от тия години могат и с ключ да си вдигат стъклата и да им работи централното и да им спират алармите, ама хамериканското чудо не може...
                      Opel Frontera A 2.5tds ' 98 (Тера)
                      Renault RX4 '02 2.0 (Архи)

Коментар

/в УСА-то/ кат та спрат и било ръцете на волана,не мрдай,демек само чукваш бутона и са осираш немърдайки!!!

Бая .... абе наздраве!
                        Ха Ха Ха Веско къде ти идват на акъла, тъкмо пивах ракия и го прочетах, щях да са затрия заради теб влезе ми в другото гърло

Коментар

Е да де ама "виж заглавието на темата"!!!
                          Тук се обсъжда функцията да си пуснеш или вдигнеш шофьорското стъкло без да държиш постоянно копчето до пълно спускане или затваряне!
                          А не разни протекции.
                          Ще се цитирам че бях изненадан когато взех Жипа и установих че тази функция действа само при отваряне!
                          Чавдар по нагоре обясни причината да е така само на отваряне, а аз поясних защо не го може на затваряне. Ако, имаше защитата, щеше да може и на затваряне.
                          Просто тъпите янки са решили, че не им необходимо и не са я монтирали. Или са решили, че това ще оскъпи модела неимоверно много, и са я спестили. Хич не ги е еня, че е нормално това да дразни потребителя.
                          Последно редактирано от atanas_93; 08-05-17, 22:24.
                          Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                          SSang Yong Kyron 2.0xdi
                          Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Извинявам се. Автоматичното сваляне го имам както и . Липсва ми автоматичното качване на стъклото, както и на всички предполагам.
                            WG 2.7 CRD

Коментар

така е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X