Понеже никъде не намирам информация за максимално допустимите размери на гуми за Гранд 3,1 2000 г. а спешно ме интересуват,следва да попитам: мога ли да ползвам за летни гуми 265 или 275/70/16. ,без допълнителен лифт ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Размери на гуми за Grand Cherokee
Свий
X
-
До: Размери на гуми за Grand Cherokee
Ако всичко по-джипа е стандартно 265/70-16 не опират.
Ето още, и различни мнения.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19609
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеАко всичко по-джипа е стандартно 265/70-16 не опират.
Ето още, и различни мнения.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19609Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеЗабравил съм дали съм писал, но 255/65/16 не на моя а на друг същия джип също леко бършат подкалника при завой.
Влизат без да опират и 265/70/16 но остава по малко от сантиметър в завой и няма идея,калта ще скъса подкалника.TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнениеПри мен БГФ АТ 255/70/16 пък стоят перфектно.
Влизат без да опират и 265/70/16 но остава по малко от сантиметър в завой и няма идея,калта ще скъса подкалника.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
За да не отварям нова тема да попитам тук....от няколко дни се опитвам да си намеря секретни гайки за джанта на гранд 3.1тд 2002. Пробвах няколко размера (всички налични на няколко места) и все се става...сякаш резбата е малко по различна..трагва да се завива, прави 1/2 до 3/4 оборот и спира. Пробвах на 3 различни болта, но ме е страх да натягам да не прецакам резбата.Старите гайки се завиват с лекота ( но пък се развиват с мъка,но това е друг вапрос). Някой знае ли какъв е размера и дали проблема е в гайките?
Мерси предварително за инфото!Grand Cherokee WJ 3.1
Коментар
-
Пробвай да търсиш в БалканСтар, или в Скорпион 13......... Май има и други места, ама Quadra трябва да се произнесеНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Секретни няма нито на едното нито на другото място. Обаче хората на Ivotosod могат да ти направят комплект - точно това произвеждат.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nadia Преглед на мнениеВ Балкан Стар, София са налични, цената на комплекта е 130,80 лв с ДДС.
комплект от 4 гайки ли е 130 лв ?Grand Cherokee WJ 3.1
Коментар
-
С различна резба са. Обади се на Ivotosod и да сложим тук цената която ще ти каже, та да видят всички какви мошеници и обирджии са Балкан Стар.
Всъщност аз вече се обадих 25лв е комплекта при него. Доставката отделно, но не повече от 5 лв за странатаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар