Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагер главина Jeep Cherokee Liberty

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагер главина Jeep Cherokee Liberty

Привет колеги. Въпроса ми е следния.Вчера закарах джипа в сервиз за смяна на преден лагер главина.След като го взех и покарах установих ,че смененият лагер скърца.На какво се дължи това ,малко грес,пренатягане или нещо друго.

От: Лагер главина Jeep Cherokee Liberty

Скърца вероятно някой семеринг. Лагер няма от какво да скърца.

...това ако се чува съвсем леко де.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да не е много силно, но постоянно. като скърцането се води с оборота на колелото.Как да се оправи това поскърцване,че мен малко ме дразни

Коментар

При всякаква скорост ли се чува, или само при ниска, почти само преди спиране?

Ако само при ниска - при мен (на друго возило) беше семеринг, и просто така си скърца, но е съвсем леко доловимо и само при ниска скорост. Друго дето се е случвало да се чудя от къде е - скърцаха "ламелите" на маншона на външното каре на полуоскатаа, опирайки се една в друга, но само при определен ъгъл на завиване и атмосферни условия. Семеринга след месец каране се понамести - сега се чува само като опреш ухо до главината, и така - 20000км.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При всякаква скорост .На моменти изчезва но временно за много малко.Най вече се усеща при лек ляв волан.Смененият лагер е десен.

Коментар

Но Спарки си прави сам автомобилите и може да си позволи да не си прави "рекламация".А ти , като клиент имаш пълното право да искаш от сервиза скърцането да го няма.Без никакви драми.
            Спарки да не си помисли , че оспорвам техническите му умения.На такива части е попаднал.Но сервизите са тези , които се оправят със "скърцащите" резервни части.Не клиентите.Клиентите си плащат и карат безгрижно.
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Така съм чувал скърцане както от хлабава гайка ,така и от стегната така ,че карето беше наполовина скъсано ,и се доскъса и разпадна за стотина километра. При втория случай се видя стара пукнатина ,която стягането задълбочи.
              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X