Смених автоматичната скоростна кутия и от тогава колата ми има следния прпблем; мени оборотите и гасне в движение.има проблем с запалването.Когато е в движение и загасне след това веднага пали.Когато сря на светофар колата танцува.Преди да загасне се чува едно леко --Пук.Проблем ми са първите 10-15 километъра,след това няма проблем.Скоростите работят нормално-вкучват и изклучват.Когато лоста е на положение P и колата не е в движение пак гасне.Някои имал ли е този проблем и какво може да е. Моля помогнете от 3 масеца съм пешеходец
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам проблем с jeep Grand Gheroki 2003
Свий
X
-
От: Имам проблем с jeep Grand Gheroki 2003
Първоначално публикуван от lucky-pl Преглед на мнениеСмених автоматичната скоростна кутия и от тогава колата ми има следния прпблем; мени оборотите и гасне в движение.има проблем с запалването.Когато е в движение и загасне след това веднага пали.Когато сря на светофар колата танцува.Преди да загасне се чува едно леко --Пук.Проблем ми са първите 10-15 километъра,след това няма проблем.Скоростите работят нормално-вкучват и изклучват.Когато лоста е на положение P и колата не е в движение пак гасне.Някои имал ли е този проблем и какво може да е. Моля помогнете от 3 масеца съм пешеходец
Коментар
-
Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнениеАко кажеш и с кои мотор е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от lucky-pl Преглед на мнение4000 кубика,краислер,бензин,лимитит0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
При смяната на кутията, най- вероятно, сте разбутали нещо около датчика на коляновия вал.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар