От: Съвет за течаща дифтунга
имам ключа но не знам на каква сила да го настроя на другите дюзи изключва на 3 и половина
на другите дюзи изключва на 3 и половина говоря за килограми,но като започна да стягам идиота се къса на тази сила
говоря за килограми,но като започна да стягам идиота се къса на тази сила вече преебах два комплекта екструдели
вече преебах два комплекта екструдели за нервите няма да говоря
за нервите няма да говоря не мога да го изкарам от гаража,нямам майстор да дойде в къщи,просто ми идва ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,мамка му и,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,и аз не знам вече какво
не мога да го изкарам от гаража,нямам майстор да дойде в къщи,просто ми идва ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,мамка му и,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,и аз не знам вече какво 

имам ключа но не знам на каква сила да го настроя
 на другите дюзи изключва на 3 и половина
на другите дюзи изключва на 3 и половина говоря за килограми,но като започна да стягам идиота се къса на тази сила
говоря за килограми,но като започна да стягам идиота се къса на тази сила вече преебах два комплекта екструдели
вече преебах два комплекта екструдели за нервите няма да говоря
за нервите няма да говоря не мога да го изкарам от гаража,нямам майстор да дойде в къщи,просто ми идва ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,мамка му и,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,и аз не знам вече какво
не мога да го изкарам от гаража,нямам майстор да дойде в къщи,просто ми идва ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,мамка му и,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,и аз не знам вече какво 

просто питам,заштото моя ключ започва от 1,2 нм ,има ли наистина такава малка хава
просто питам,заштото моя ключ започва от 1,2 нм ,има ли наистина такава малка хава

момчета работата излезе много комплицирана,специално за мен
момчета работата излезе много комплицирана,специално за мен получава
получава пичове няма такъв филм ако тръгнете да търсите и четете наред в нета инструкции
пичове няма такъв филм ако тръгнете да търсите и четете наред в нета инструкции ужас,,,,,,,,но най доброто е че накрая всичко свършва добре
ужас,,,,,,,,но най доброто е че накрая всичко свършва добре но по темата за такива като мен
но по темата за такива като мен еееееееееее няма ма такъв филм
еееееееееее няма ма такъв филм няма майтап така е но този който стяга трябва да знае къде да спре
няма майтап така е но този който стяга трябва да знае къде да спре болта е е 6мм,стягането е 0,7нм
болта е е 6мм,стягането е 0,7нм за майката на конструктора имам лично мнение
за майката на конструктора имам лично мнение и отново благодаря на всички за помоща
и отново благодаря на всички за помоща наистина
наистина но пича който ми пипа бараката се контузи нелепо
но пича който ми пипа бараката се контузи нелепо и не ми остана нищо друго освен да викам неволята
и не ми остана нищо друго освен да викам неволята гранд 2,7
гранд 2,7 оле оле
оле оле между другото имах 123 на тази марка 2,4 и никога не съм имал проблем с горивната система,а го търкалях 13 години
между другото имах 123 на тази марка 2,4 и никога не съм имал проблем с горивната система,а го търкалях 13 години велика машина
велика машина 

не съм заядлив старик макър че звуча така
не съм заядлив старик макър че звуча така но ония с дръпнатите очички доста ги задминаха,братчето ми кара рекстън със същия двигател
но ония с дръпнатите очички доста ги задминаха,братчето ми кара рекстън със същия двигател няма миризми на икарус като мене,тиха работа като бензин
няма миризми на икарус като мене,тиха работа като бензин еми меко казано насрах се
еми меко казано насрах се
 много жертви за нищо
много жертви за нищо
Коментар